Nordart padlófűtés
Megbízható komfort

A Nordart által forgalmazott norvég fűtőpaneleket már jól ismerhetjük az elektromos fűtési megoldások piacáról.

Hazánkban immár 11 éve töretlen sikere van a Nordart termékeknek, megbízhatóság, precizitás és szaktudásuk által.
Úgy gondolták kiegészítik az elektromos fűtőpanelekkel való fűtési lehetőségeket padlófűtéssel, hogy teljes legyen a komfortérzet mindenkinek számára.
Nincs szükség kazán , illetve fűtőanyagra tárolóra, a rendszer láthatatlanul, biztonságosan teszi a dolgát.
Kiforott technológiát, gazdaságosan kiépíthető modern rendszereket, kényelmes és biztonságos működést biztosítunk mindenkinek!

A NordArt fűtőkábeles rendszerei biztonságos megoldást nyújtanak kültéren és beltérben egyaránt. 


ELEKTRA WOODTEC

 Padlófűtés melegburkolatok alá

Hol használjuk?

A melegburkolatok alá helyezhető Woodtec olyan beltéri fűtőkábel, amelyet alumínium kasírozott hőszigetelő rétegre szereltek. A szigetelés megakadályozza a padló túlmelegedését ezért minden fa és laminált padlóburkolatnál kiválóan használható.

  • Laminált padló,
  • fapadló, faparketta,
  • parafaparketta burkolatoknál is jól teljesít

Elsősorban kiegészítő, - de nagyon jól szigetelt ingatlanok esetében - önálló fűtésként is alkalmazható.

Használatához szükség van termosztátra és padlóhőfok érzékelőre is, melyeknek helyét a falon és a padlón kell kialakítani.

Az ELEKTRA WoodTec fűtési szőnyegek az EN 50366: 2004 (U) + A1: 2006 (U) szabvány szerint előkészített fűtőelemek. Az üvegszálas hálóval és az alumíniumfóliával összekötett ultravékony fűtőkábel a beltéri használatra és a közvetlen fűtésre tervezték.

Fontos! A fűtőszőnyeg nem használható vezérlő-termosztát nélkül.

Rétegrend Elektra Woodtec 

Elektra Woodtec szerkezet

Telepítési folyamat

ELEKTRA MD

 padlófűtés hidegburkolatok alá

Hova ajánljuk az MD fűtőszőnyegeket?

Alkalmazható lakószobában, gyerekszobában, nappaliban, konyhában, étkezőben, wc-ben, fürdőszobában, továbbá minden egyéb, hidegburkolattal ellátott helyiségben.

A fűtőszőnyegek használhatók mind önálló, mind kiegészítő fűtésként. Alkalmazási lehetőségük igen széles,

  • lakóépületek,
  • ipari létesítmények,
  • üzlethelyiségek fűtésére is alkalmasak.

Kimondottan ajánlott vizes helyiségekbe, pl. medencés helyiségekbe, zuhanyzóba.

A fűtőkábel egy egyszerű vakolathálóhoz hasonló hálóra van rögzítve, tekercsben van csomagolva. A lenti táblázatban megadott méretekben kapható.

Hogyan működik?

Használatához szükség van termosztátra és padlóhőfok érzékelőre is, melyeknek helyét a falon és a padlón kell ki alakítani.

Több kutatás kimutatta, hogy az elektromos padlófűtés az ember számára az egyik legkedvezőbb fűtési rendszer, amely megfelel az elvásároknak. A keskeny kialakításnak köszönhetően (4 mm) a fűtőszőnyegek felhasználhatók a meglévő szerkezeti megoldásokhoz és felújításához, ott is, ahol a padló szintje már nem emelhető. A fűtőkábelek minden olyan helyen alkalmazhatóak, ahova a megszokott vizes padlófűtés nem telepíthető. 

Hol működik jól az MD fűtőszőnyeg?

Az ELEKTRA fűtőszőnyegek a hidegpadló minden olyan típusánál használhatóak. amelyek illeszkednek a padlófűtéshez, azaz a padló megtartja a hőt, pl. Terrakotta, kőpadló, valamint a csempe.

Nagyon hatékony fűtés. A padló alatti jó hőszigetelés esetén önálló rendszerként is sikeresen alkalmazható. Ez az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb rendszer a szobák felmelegítésére, vagy csak az előnyben részesített helyekre ( közlekedő tér). Minimális munkával kiépíthető.

A padlófűtés szerelése nagyon egyszerű. A termékhez mellékelt részletes útmutató végrehajtásával a jól működő padlófűtés bármilyen gond nélkül kiépíthető.
Bár a film alapján egyszerűnek tűnik a fűtőszőnyeg kiépítése, azonban a későbbi hibás működés elkerülése érdekében bízzuk azt szakemberre.

Ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásáért, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértő kollégáink segítenek Önnek.

Árlista: