Fisher klímák

Extra funkció, extra takarékosság.

A tudatos vásárlóknak ajánljuk a Fisher klímákat, akik a legjobb ár-érték arányt keresik.
A Fisher Aircon Solutions LLC amerikai klíma márka, termékfejlesztési stratégiáját adott termékkörben mindig a lehető legtöbb extra funkció, a versenyképes energiahatékonyság és az ehhez képest reális árszint kombinációja adja. Az egyetlen Superbrands díjas légkondicionáló márka, ez jól mutatja hazai népszerűségét. Ára középkategóriában van, vagyis olcsóbb, mint bármelyik márka hasonló felszereltséggel bíró terméke, így a legjobb ár-érték aránnyal bír.

WEBSHOP:

Adatbekérő űrlap:

Lehetőség van adatbekérő űrlapunk letöltésére, amit ha kitöltve elküld nekünk az info@vill-tel.hu email címre, ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat.

Fisher Summer sorozat

Tökéletes megoldás lakása hűtésére, de fűtésszezon indulása előtt érkező hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhatja. 

Fisher-Summer adatlap:

Rendelhető típusok:

- FSAI-SU-95FE3 / FSOAI-SU-95FE3 - 2,6kW

- FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3 - 3,4kW

- FSAI-SU-185FE3 / FSOAI-SU-185FE3 - 5,1kW

- FSAI-SU-245FE3 / FSOAI-SU-245FE3 - 6,8kW  

Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről.

Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot.

A Fisher Summer klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

- A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

- "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését

- Automatikus légterelés (Swing fel/le) az egyenletes légeloszlásért.

- "Follow me" funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

- Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

- Időzítés

- Éjszakai üzemmód

- Párátlanító üzemmód

- Melegindítás - fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

- TURBO üzemmód

- Automatikus téli-nyári átváltás

- Automatikus újraindulás áramkimaradás után

- Wi-Fi csatlakozás

Fisher Comfort Plus sorozat

Elegáns, letisztult megjelenés, gazdaságos, költségkímélő és csendes működés

Fisher-Comfort plus-adatlap:

Rendelhető típusok:

- FSAI-CP-91AE3 / FSOAIF-CP-91AE3 - 2,7 kW 

- FSAI-CP-121AE3 / FSOAIF-CP-121AE3 - 3,5 kW

- FSAI-CP-181AE3 / FSOAIF-CP-181AE3 - 5,2 kW

- FSAI-CP-241AE3 / FSOAIF-CP-241AE3 - 7,0 kW

Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítse

Telefonos applikációnk segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját, hogy otthon jó idő fogadja. A Fisher Comfort Plus klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

- A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

- "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.

Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

"Follow me" funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

Alacsony zajszintű üzemmód

- Időzítés

Éjszakai üzemmód

Párátlanító üzemmód

Melegindítás - fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

TURBO üzemmód

- Automatikus téli-nyári átváltás

- Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Wi-fi csatlakozás

Karterfűtés a kompresszoron és tálcafűtés a kondenzátor alatt.

Fűtés -22°C külső hőmérsékletig!

Fisher ART sorozat

Csendes, nyugodt éjszakák, elegáns megjelenés

A Fisher ART klímaberendezésekkel BÁRHONNAN KOMMUNIKÁLHAT telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

- AUTOMATIKUSAN NYÍLÓ ELŐLAP

- A 3D INVERTERES TELJESÍTMÉNYSZABÁLYOZÁS olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

- A PLAZMASZŰRŐ egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

- Növelt hatékonyságú PORSZŰRŐ

- AUTOMATIKUS ÉJSZAKAI KOMFORT üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, a csendes, pihentető alvásért.

- A HIDEG KATALITIKUS SZAGTALANÍTÓ FINOMSZŰRŐ egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).

- MELEGINDÍTÁS: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

- NÉGYIRÁNYÚ AUTOMATIKUS LÉGTERELÉS (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

- "FOLLOW ME" FUNKCIÓ, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

- TEMPERÁLÁSI FUNKCIÓ a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

- ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓ: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

- ALACSONY ZAJSZINTŰ ÜZEMMÓD

- IDŐZÍTÉS

- ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD

- PÁRÁTLANÍTÓ ÜZEMMÓD

- TURBO ÜZEMMÓD

- AUTOMATIKUS TÉLI-NYÁRI ÁTVÁLTÁS

- AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS áramkimaradás után

- Wi-Fi (opcionális)

Fisher-Art-adatlap:

Rendelhető típusok:

R32-es gázzal

- FSAUIF-Art-93AE3 - B / G /S - 2,64 kW

- FSAUIF-Art-123AE3 - B / G / S- 3,52 kW 


Fisher Nordic 

Kiváló megoldás otthona hűtésére és fűtésére 

Fisher Nordic műszaki szórólap:

Típusai:

- FSAIF-NORD-93AE3 / FSOAIF-NORD-93AE3 - 2,64 kW

- FSAIF-NORD-123AE3 / FSOAIF-NORD-123AE3 - 3,5 kW

Kiváló megoldás otthona hűtésére és fűtésére, már a neve is utal rá, hogy a Nordic sorozatot direkt úgy tervezték, hogy a skandináv télnek is ellenálljon, és akár -30 fokos hidegben is tökéletesen átmelegítse lakását.

A+++ hűtési és fűtési energiaosztály. 

Fűtésre optimalizált, csendes, 4 irányú légterelés, 5 állítható ventilátor fokozat.

Top műszaki kategória a legolcsóbb áron.

A Fisher Nordic klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

- A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.

- Növelt hatékonyságú porszűrő

- Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

- "Follow me" funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

- Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

- Alacsony zajszintű üzemmód

- Időzítés

- Éjszakai üzemmód

- Párátlanító üzemmód

- Melegindítás - fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

- TURBO üzemmód

- Automatikus téli-nyári átváltás

- Automatikus újraindulás áramkimaradás után.

Fisher Mobil Klíma

Hűt, fűt, párátlanít

Típusai:

- FP-90GE4-UV-R 2,6 kW

- FP-92DE4-R 2,6 kW

- FPR-93DE4-R 2,6 kW

- FPR-123DE4-R 3,5 kW

- FPR-143DE4-R 4,0 kW

Végre! Megérkezett. Nem kell hozzá tanúsítvány, nem kell várnia a klímaszerelőre, és mégis csendben alhat! Ha fontos Önnek, hogy a mobil klímája könnyen beüzemelhető, csendes, és egészségesebb is legyen, válassza új mobil klímáinkat. A hagyományos mobil klíma zajos, és az adott helyiség levegőjét hűti. Új generációs Fisher FPR sorozatú mobilklímáink viszont az erkélyre, vagy teraszra helyezhetőek, így a klimatizált helyiségben nem lesz zaj, és mindig friss, szűrt levegőhöz juthat. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a mobilklímákkal, fűteni is lehet!

Tulajdonságok:

 • 3 féle funkció: Hűtés, fűtés, párátlanítás
 • Kültéren is elhelyezhető, így csendes működés érhető el
 • Beltéri kezelőegység (Komfort vezérlő-befúvó készlet)
 • Infra távirányító LCD kijelzővel
 • Üzemmódbeállító gombok a berendezésen is
 • Mosható porszűrő
 • Aktívszenes szagtalanító szűrő
 • A praktikus gördítő kerekeknek köszönhetően könnyen átteheltő másik helyiségbe
 • Éjszakai üzemmód
 • Időzítő funkció
 • Automatikus leolvasztás
 • Víztartály nélküli berendezés
 • Hűtési üzemben nincs szükség a kondenzvíz elvezetésére
 • Digitális kijelzés és hibakijelzés
 • Automata védelmi funkciók
 • 3 perces kompresszor indítás-késleltetési védelem
 • 3+1 ventilátorfokozat (alacsony / közepes / magas és auto)

WEBSHOP:

Padlóra állítható split klíma

Flexibilis elhelyezési lehetőség és tökéletes komfortérzet 

Fisher Padlóra állítható adatlap:

1 Típusa rendelhető:

- FSFIF-122AE3/FSOIF-123AE3-3,5kW

Esztétikus megjelenés, keskeny kialakítás

Energiahatékony működés

Egyszerűen tisztítható

 • Infra távirányító
 • Vezetékes távirányító (opcionális)
 • Memóriában eltárolható egyéni beállítás
 • "SILVER ION" szűrő
 • Meleg indítás
 • "Follow me" funkció
 • Éjszakai üzemmód
 • Párátlanító üzemmód
 • Automatikus újraindulás
 • Időzítő funkció
 • Kétirányú automatikus légterelés (Swing)
 • Automatikus átváltás (hűtés/fűtés között)
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén
 • DC inverter
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor
 • "Zafir Blue" bevonatú hőcserélő
 • Hűtőköri hiba kijelzés

Légtisztító készülékek

Biztonságos levegő UV-sterilizálóval otthonában és irodájában is!

UV-Protect 350 légtisztító

Hatfázisú szűrőrendszer egy kompozitszűrővel, ionizátorral és UV lámpával (254 nm) a biztonságosabb levegőért, és párásítás a kellemesebb közérzetért. Vírus, baktérium, por, pollen, szagok hatékony szűrése.


 • Légtisztítók komplex szűrőrendszerrel a Fishertől
 • UV-C lámpa vírusok és baktériumok ellen
 • Ionizátor baktériumok és por ellen
 • HEPA-H11 szűrő PM2.5 méretű részecskék kiszűrésére
 • Fotokatalitikus szűrő antibakteriális hatással
 • Aktív szénszűrő
 • Porszűrő
 • 3 év kiterjesztett garancia
 • 2020-ban harmadszor Superbrands elismerés a márkának.
 • Németh Lajos meteorológus a Fishert ajánlja!

UV-Protect 200 légtisztító

Hatfázisú szűrőrendszer a biztonságosabb levegőért. Vírus, baktérium, por, pollen, szagok hatékony kiszűrése. HEPA-H11 szűrő, aktív szén szűrő, porszűrő, fotokatalitikus szűrő kiegészítve ionizátorral és UV sterilizálóval.WEBSHOP:

A légtisztítás kapcsán gyakran ismételt kérdések

A légtisztítóban hogy működik az UV-sterilizálás?

Az UV-C hullámhossz-tartományú ultraibolya sugárzást széles körben alkalmazzák baktériumok és vírusok ellen. Például a műtőkben alkalmazott sterilizálók esetében is népszerű alkalmazása, ezért tartottuk mi is fontosnak, hogy a Fisher UV-Protect légtisztítókba kerüljön. A wikipedia pl. így ír erről: "Leggyakrabban felületi vagy folyadékok fertőtlenítésére és erőteljes sterilizálására alkalmazzák nagy hatékonysággal. Vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni, így hatását vélhetően minden életforma felé kifejti, amit mai ismereteinkkel élőlénynek tekintünk." Az UV-C lámpa kiegészíti a kompozit szűrőt.

A helyiségben tartózkodhatok, amíg működik a Fisher UV-Protect légtisztító készülék?

Igen. Az alkalmazott légszűrők és az UVC-lámpa a légtisztító készüléken átáramló levegőt kezelik. Az UV-C sugárzás nem ártalmas a készüléken kívül, így a helyiségben tartózkodó emberekre, állatokra, növényekre.

Mire jó a negatív ion generátor vagy ionizátor?

A negatív ionok jól működnek a baktériumok és por eltávolításában. A Fisher UV-Protect légtisztító berendezésekben létrehozott tízmillió db/cm³ negatív ion koncentrációval mintha "vitamint adnánk a levegőnek", támogatva az emberi szervezet védekezését.

Allergia ellen megoldást nyújt a légtisztító?

A légtisztítóban lévő komplex szűrőrendszer hatékonyan csökkenti a szálló pollen koncentrációt, így igen nagy segítség légúti allergiában szenvedőknek, akár asztmásoknak. A légtisztítás révén kevesebb irritációra, kellemesebb közérzetre számíthat az az allergiás, aki a légtisztító vásárlása mellett dönt.

Megvéd a koronavírustól a légtisztító?

Az UV-C lámpa, az ionizátor és a kompozit szűrős légtisztítás mindenképpen csökkenti a kockázatot, de nem helyettesíti az általános óvintézkedéseket, melyeket a koronavírus terjedésével javasolnak kormányzati szinten. A légtisztítók hatásosságának mértékét koronavírus ellen egyelőre nem támasztják alá mérési adatok, az viszont általánosságban elfogadott, hogy az UV-C lámpa vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni. Minden élőlény, így a vírusok és baktériumok is ide tartoznak.

Mi a teendő, ha a szűrőcsere kijelző aktívvá válik?

Mikor a kompozit szűrő cseréje aktuálissá válik, a készülék kijelzi Önnek. Az info@vill-tel.hu címen vagy itt a weboldalon lévő űrlapon is tudja jelezni igényét. A kompozit szűrő ára az UV-Protect 200 készülékhez 8 900 Ft, az UV-Protect 350 készülékhez 14 900 Ft.

Ózon generátort vagy légtisztítót vegyek?

Az ózon generátorok fertőtlenítő hatása az alkalmazás alatt érvényesül és amíg a készülékek dolgoznak, mi nem tartózkodhatunk a helyiségben. Ahogy az ózon generátort kikapcsoljuk, a kórokozó biztonságosan megtelepedhet, fertőzhet a következő ózonos fertőtlenítésig. Ezzel szemben a légtisztító készülékek folyamatosan tisztítják a levegőt, így csökkentve a fertőzés kockázatát a kórokozók kiszűrésével és ártalmatlanításával. Ezért azt javasoljuk, hogy ózon generátor helyett légtisztítót vegyen, ha Önnek fontos a folyamatos védelem. 

Egyéb készülékek:

(Részletekről érdeklődjön üzletünkben)

Parapet/mennyezeti berendezések

R410A és R32-es gázzal.

A parapet / mennyzeti berendezések legnagyobb előnye, hogy mind függőleges, mind vízszintes helyzetben felszerelhetők, ezáltal nagy rugalmasságot biztosítanak. Ideális tetőtérben illetve egyéb olyan helyiségekben, ahol oldalfali klíma elhelyezésére nincsen lehetőség. Különösen hatékony fűtésnél, hiszen a padlóra állítva a meleg levegőt alacsonyan fújja, ezáltal nem csak a helyiség felső légrétegében lesz meleg.

Típusairól érdeklődjön üzletünkben.

Kazettás klímaberendezések

Diszkrét megjelenés

Csendes működés

Magas hatékonyság

Ajánlott: nagyobb terek klimatizálására

Porszűrő, Blue Fin bevonatú hőcserélő, Follow me funkció, Memóriában eltárolható egyéni beállítás, Időzítés, Automatikus légterelés, 5 fokozatú kültéri ventilátor, Friss levegő bekötési lehetőség, Kezelt levegő elvezetési lehetőség            

Típusairól érdeklődjön üzletünkben.

Légcsatornázható klímaberendezések

Diszkrét megjelenés

Csendes működés

Magas hatékonyság

Ajánlott: nagyobb terek klimatizálására

R410A és R32-es gázzal.

Porszűrő, Blue Fin bevonatú hőcserélő, több lépcsőben állítható külső statikus nyomás, elektronikus expanziós szelep, infra távirányító-opcionális, 

kondenzvíz szivattyú-(opcionális)

Típusairól érdeklődjön üzletünkben.
Ablakklíma

Az ablak klíma legfőbb előnye, hogy nem kell hozzá drága szerelés, csövezés, gyorsan beépíthető az ablakba, valamint nem kell hozzá telepítési tanúsítvány sem, így jó alternatívája lehet egy mobil klímának.
-Kétírányú légterelés
-Időzítés
-Párátlanító üzemmód 

-A energiaosztály

-Alacsony GWP értékű R32 hűtőközeg (GWP 675)
-Csak hűtés üzemmód
-Szűrő szennyeződés monitoring
-Indítás alacsony feszültségnél is
-Automatikus újraindítási funkció

Típusairól érdeklődjön üzletünkben.

FREE MULTI INVERTER 

(kombinálható inverteres,hőszivattyús multi rendszerek) 

Egy kültéri egységhez több beltéri egység csatlakozik, amelyek különböző típusúak is lehetnek. Az egyes szobák, helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható.

Ajánlott: többszobás lakások, irodák estén.

További információért keressen minket bizalommal.      

Párátlanítók

FISHER PÁRÁTLANÍTÓK AZ EGÉSZSÉGES OTTHONÉRT

Ne hagyja, hogy a magas páratartalom miatt otthonában elterjedjenek a megbetegedést okozó penészgombák! Gondoskodjon saját és családja egészségéről Fisher párátlanítóval, és élvezze a tiszta levegőt!

Típusairól érdeklődjön üzletünkben.

WEBSHOP:

Hővisszanyerős szellőztető

Családi házak, irodák, épületkomplexumok energiahatékony frisslevegő ellátása.

Azoknak ajánljuk, akik energiatakarékos és csendes szellőztetést szeretnének megvalósítani lakásuk egyes helyiségeiben (nappaliban, dolgozószobában, gyermekszobában, hálószóbában) alacsony költségek mellett.

Modern letisztult forma, észrevehetetlen a lakásban.
Hatékony szellőztetést biztosít az épület egy-egy helyiségében.

Típusairól, árakról érdeklődjön üzletünkben!

Kazettás fan-coil

Diszkréten elhelyezhető.

Folyadékhűtőhöz csatlakoztatva hatékony megoldást nyújt kereskedelmi, lakossági és ipari környezetben.

Típusairól, árakról érdeklődjön üzletünkben! 

Légfüggönyök

Megvédi a belső teret a külső hőmérsékleti hatásoktól, rovaroktól, portól, füsttől és elősegíti az energiatakarékos hűtés/fűtés fenntartását a belső térben.

Kívül tartja a külső meleg vagy hideg levegőt.

Típusairól, árakról érdeklődjön üzletünkben! 

Árainkat 400Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!