BVF infrapanelek
ÚJGENERÁCIÓS INFRAPANEL 

Forradalmi, letisztult, energiatakarékos

Nincs többé kerámiaszemcse. A BVF NG Series, csúcskategóriás infra panel technológiája folyamatos fejlesztéssel már közel 10 éve elérhető Magyarországon. Tudjon meg mindent az infra fűtésről, válassza Ön is a biztonságos és energiatakarékos új generációs infra paneleket otthona elsőszámú vagy akár kiegészítő fűtéseként. 5 év gyártói garanciával.
AZ INFRAPANEL MŰKÖDÉSE: Az infra panelek hősugárzási tartománya a fűtőelem, annak hőmérséklete és a speciális hőleadó felület összességéből adódik. A BVF NG panelek hőleadása a sugárzó fűtések csoportjába, azon belül pedig az FIR (Far Infra Red) tartományba esnek.

A hősugárzás minden tárgyban, testben, épületszerkezetben elnyelődik és mivel a zárt téren belül a hőmérséklet kiegyenlítődés folyamatos, így azok egyenletesen sugározzák vissza a bevitt hőt. Ezáltal a valós hőmérsékletnél 2-3°C-al magasabb hőérzet alakul ki.

Árlista: 

Frissítve:2020.09.16.   Frissítés folyamatban......

BVF NG Series infrapanel  

A BVF NG Series infra panel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően a hagyományos "kristály" szemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít. Az új generációs infra panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnövelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infra panelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energiahatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Üveg és Tükör infrapanel

Forradalmi, letisztult, energiatakarékos. Ezen három alapelv mentén fejlesztettük ki legújabb infrafűtési megoldásunkat. A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infra panelek, fűtéscélú felhasználásának csak a képzelet szab határokat. Legyen szó akár új építésről vagy felújításról, az infra panel ideális választás a környezetére igényes otthonteremtőknek.

Minimalista design-ja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár tradicionális környezetben. Mennyezeti síkon szerelve (hőtechnikailag ajánlott) tökéletesen láthatatlan, nem befolyásolja a bútorozást. Rendszerszintű alkalmazás esetén leginkább a BVF NG Series típusú standard kivitelű paneleinket ajánljuk, még kiegészítő fűtésekhez az üveg és tükör kivitelű PREMIUM Series termékcsaládunkat.

Kiegészítők,tartozékok

A BVF infra panelek csomagolása tartalmazza a beépítéshez szükséges tartozékokat, azonban néhány kiegészítővel változtathat az eredeti funkción vagy akár egy egészen új terméket hozhat létre. Mobil infra panel vagy törölköző szárító kivitel egyszerűen percek alatt.

Ott fűt ahol szükség van rá! A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infra panelek, hordozható hőforrássá. A mobil infra panel ideális választás komfort és kiegészítő fűtések kialakítására, otthoni környezetben vagy akár irodai munkához.

A BVF NG standard, üveg illetve tükör infra panelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé. Az infra panel tartószerkezetében gyárilag fixen elhelyezett 2db felfogató pont helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt akár utólagos átalakításra is. Egy infra panelre kettő darab konzol rögzíthető.

BVF 24-FP RF szobatermosztát infrapanelhez

A BVF 24-FP jelű szobatermosztát speciálisan BVF infrapanelekhez lett kifejlesztve. Rádiófrekvencián kommunikáló vezeték nélküli termosztát, mely két részből áll: hordozható adó egységből, illetve egy vevő egységből, mely közvetlenül az infrapanel vezérléséhez csatlakoztatható. Egy termosztáttal egyszerre akár több infrapanelt is vezérelhet az önállóan is kapható 24-P vevőegység segítségével. A termosztát asztali és fali rögzítésre is alkalmas.

  • Programozható, napi 4 időciklus
  • 10A kapcsolási teljesítmény
  • Adó + vevőegység
  • LCD kijelző
  • BVF infrapanelekhez
  • Ára:18.000.-

GÉPÉSZET ÉS KARBANTARTÁSMENTES

Csak egy gombnyomás a fűtési szezon kezdetén. Az infra panellel kialakított fűtési rendszer teljes mértékben karbantartásmentes.
A BVF NG infr panelek működése zajtalan, nem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szükséges gépészeti helyiség kiépítése. Mennyezeti elhelyezés esetén nem befolyásolja a bútorozást.

A termékek nincsenek raktáron-RENDELHETŐ/RENDELHETŐEK!

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!