BVF hősugárzók

 A kültéri infra hősugárzó a levegőn veszteség nélkül áthatolva, elsősorban a hőleadás irányába kerülő szilárd szerkezeteket / testeket melegíti fel, egyúttal az ott tartózkodó emberek számára kellemes komfortérzetet biztosít. Állítható tartószerkezetének köszönhetően a besugárzás iránya könnyedén módosítható. Használata kültéren, teraszfűtésként és részben fedett terekben is ideális.Időjárásálló kialakításának köszönhetően üzemeltetése karbantartásmentes. Nem szükséges áramtalanítani a téli szezon végén, így akár egy hidegebb nyári estén is azonnal üzembe helyezhető.

FULL SPECTRUM - AZONNALI HŐÉRZET

A nagy teljesítményű kültéri hősugárzó megfelelő méretezéssel alkalmas kisebb-nagyobb teraszok téli komfortjának javítására vagy akár komplett vendéglátó egységek, pubok, éttermek fűtésére.

A BVF REMINA premium infrasugárzó termékcsaládot elsősorban lakossági (teraszfűtés), kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal és egyéb barkácsáruházakban kapható kvarc-hősugárzókkal szemben. A kismértékű éves energiafelhasználással ( bruttó 58Ft / óra) a kültéri infrafűtés gyorsan megtérülő beruházás, egyben pedig komfort és profit növelő megoldás.

CARBON - 2019 LEGINNOVATÍVABB KÜLTÉRI INFRASUGÁRZÓJA

Miért is hatékonyabb a karboncső mint a hagyományos infra izzószál? A karbon-csövek mechanikai tulajdonságai ellenállóbbá teszik a fűtőszálat a használatból eredő sérülések, rázkódások ellen, valamint növelik annak élettartamát és szélesítik a hőleadás hullámhosszát. Míg a hagyományos kvarccsöves kültéri infrasugárzók kis szélben már nem képesek hőérzet kialakítására addig az intenzívebb karboncsövek szélsőséges időjárási körülmények közt is helytállnak. A megnövelt intenzitás nagyobb lefedettséget ad, így az üzemeltetési költségek is csökkennek. A karboncsövek 4 fokozatban állíthatók (600-900-1200-1500W).


Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum. A BVF REMINA kültéri hősugárzók megjelenése igazi korszakváltás a vendéglátásban és az otthoni komfort teremtésben. A hőérzet szempontjából többé nincs akkora szerepe a szélnek, és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük akár 40-60%-al gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzóknál, magasabb komfort elérése mellett. A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot is.

BVF REMINA KARBONCSÖVES INFRASUGÁRZÓ - 1500W

Ára: 50.000.-Ft

Állvány: BVF REMINA RIPOD: 13.000.-Ft

A nagy teljesítményű kültéri hősugárzó, megfelelő méretezéssel alkalmas kisebb-nagyobb teraszok téli komfortjának javítására vagy akár komplett vendéglátó egységek, pub-ok, éttermek fűtésére. A BVF REMINA premium infrasugárzó termékcsaládot elsősorban lakossági (teraszfűtés) , kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk.

4 fokozatban állítható erősség

  • Időzíthető
  • Távirányító
  • Tartozék dönthető fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas konzol
  • Gyári tripod állvány vásárolható hozzá

Még a hagyományos kvarccsöves kültéri infrasugárzók kis szélben már nem képesek hőérzet kialakítására addig az intenzívebb carbon-csövek szélsőséges időjárási körülmények közt is helytállnak. A megnövelt intenzitás, nagyobb lefedettséget ad, így az üzemeltetési költségek is csökkennek. A carboncsövek 4 fokozatban állíthatók (600-900-1200-1500W).

Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal és egyéb barkácsáruházakban kapható kvarc-hősugárzókkal szemben. A kismértékű éves energiafelhasználással ( Bruttó 58Ft / óra) a kültéri infrafűtés gyorsan megtérülő beruházás, egyben pedig komfort és profit növelő megoldás. Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum. A BVF REMINA kültéri hősugárzók megjelenése igazi korszakváltás a vendéglátásban és az otthoni komfort teremtésben. A hőérzet szempontjából több nincs akkora szerepe a szélnek és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük akár 40-60%-al gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzóknál, magasabb komfort elérése mellett. A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot is.

Megrendelés esetén várható szállítási idő: 3-5 munkanap (készlettől függően!)

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!