Napelemek
A jövő meghatározó energiaforrása!

WINAICO SOLAR napelemek

A németországi és más, szerte a világon lévő leányvállalataival, a Taiwani WINAICO napelem gyártó a legnépszerűbb márkák gyártói közt helyezkedik el, magas színvonalú termékeivel és automatizált gyártósorával. Az anyavállalat, a Win Win Precision Technology Co., Kft. a félvezető szektorból indult, ahol a napelemes szektoréval megegyező minőség menedzsment követelményeket állítanak. A félvezető iparban szerzett élvonalbeli rendszer technológiával, és eljárási tapasztalattal, a WINAICO minőségi kritériumokat támaszt a PV piacon.

Az innovatív hátoldali passziválás és szelektív emitter technológia segítségével a WINAICO termékek hosszú élettartalma és minősége mellett a PERC modul sorozat a jobb hatásfokot egyesíti a magas hőmérsékleten vagy rossz fényviszonyok közt elért teljesítmény növekedéssel.

WINAICO SOLAR 

TÍPUSAI:

-WINAICO WSP 310M6 PERC monokristályos napelem

Súly: 19 kg

Garancia: Winaico 15 év

Teljesítmény: 310 Wp, 

Méret: 1665x999x40mm, MC4 -WINAICO WSP-320MX PERC FULL BLACK monokristályos napelem


Súly: 20 kg
Garancia: Winaico 15 év
Teljesítmény: 320 Wp,

Méret:1665x999x40mm, MC4, fekete kerettel-WINAICO WSP-330MX PERC monokristályos napelem


A WINAICO modulok használatának előnyei többek között a PERC technológia, a szivárgó áram elleni védelem valamint a kis belső ellenállás. A gyártó termékei ezeken felül háromszorosan túlteljesítik az IEC normaértékeket, és minderre 25 év teljesítmény- illetve 15 év termékgaranciát vállalnak.

Súly: 20 kg
Garancia: Winaico 15 év
Teljesítmény: 330 Wp,

Méret:1665x999x40mm, MC4, fekete kerettel

SOLI TEK (EU)napelemek

A Soli Tek napelemgyártó cégről

A Soli Tek egy több mint 18 éves múltra visszatekintő gyártó cég Litvánia fővárosában, Vilniusban. A Soli Tek a létező legszélesebb spektrumon foglalkozik a napelemes megoldásokkal, az alapanyagok előállításától kezdve egészen a kész naperőművek telepítéséig.

A Soli Tek cég évi 80MW mennyiségben állít elő mono- és polykristályos szilícium napelem cellákat, mind saját felhasználására, mind megrendelésre, más napelem panel gyártók számára.

A Soli Tek évi 50MW mennyiségben gyárt már készre szerelt napelem paneleket is. Saját kutatás-fejlesztési eredményeinek és az általa használt fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően a cég termékei, azon belül is különleges üveg-üvegnapelemei prémium minőséget képviselnek, kiemelkedően magas hozamokkal és piaci átlagot meghaladó garanciákkal.

A Soli Tek volt az első gyár Közép-Kelet Európában, ami kizárólag megújuló energiát használ fel a működéséhez. Energiaigényüket 100%-ban saját 1MW-os geotermikus és 150kW-os napelemes erőművük segítségével elégítik ki. A geotermikus energiát a gyártósorok hűtéséhez és fűtéséhez is felhasználják, egy szabadalmaztatott technológia segítségével.

Energiahatékonyságának és az energia innovatív felhasználási módjainak elismeréseképpen a Soli Tek gyárát 2013-ban a német Kereskedelmi Kamara Európa legzöldebb gyárának választotta.


SOLI TEK 

Típusai:

-SOLI TEK 300Wp-Full Black - monokristályos napelem

-SOLI TEK 275Wp standard poly napelem

A SOLI TEK hagyományos kivitelű ,35mm-es, fekete aluminium kerettel szerelt monokristályos napelemei 20 év garanciával rendelkezik. Magas teljesítményükkel elsősorban a helyszűkével küzdő ügyfelek számára jelentenek hatékony megoldást,illetve azoknak, akiknek fontos a hosszú garanciális idő.Kifejezetten Európai használatra tervezve.

Soli Tek 270Wp és 300Wp üveg-üveg napelemek

Üveg-üveg napelemeinket 30 év termékgaranciával és 30 évre szóló 90%-os teljesítménygaranciával kínáljuk. Az üveg-üveg napelemek elnevezése arra utal, hogy a cellákat két oldalról edzett üveg fogja közre. Az így kialakított panelek rendkívül ellenállóak, a cellák teljesítménye így hosszú távon ezzel a megoldással marad a legmagasabb. A cellák ugyanis teljesen védettek a mikrorepedésekkel szemben, amit a környezeti hatások (pl. szélterhelés) okozhatnak. Az általunk forgalmazott Soli Tek napelemeknél 50 éves gyorsított öregedési teszt során is mindössze 6%-os teljesítmény-csökkenést mértek!

Nagy rendszereknél pedig fontos szempont lehet, hogy üveg-üveg paneleknél a rendszerfeszültség 1000V helyett 1500V, így hosszabb sztringek alakíthatók ki, csökkentve a szükséges villanyszerelési komponensek számát és költségét.

Szintén a panelek kialakításából adódik, hogy nincs szükség fém keretre, így a napelemek egy egységes üveg felületet képeznek a tetőn, ami különlegesen szép látványt nyújt abban az esetben is, amikor a napelemeket nem a tetőbe integráljuk, hanem hagyományos tartószerkezettel, gumibetétes leszorítók segítségével a már kész tetőre szereljük.

Az esztétika mellett nagyon fontos pozitív jellemzője a keret nélküli üveg-üveg napelemeknek, hogy az öntisztulási képességük sokkal jobb, mint a keretes napelemeknek. Az alumínium keret egy-két milliméterrel az üveg felszíne fölé emelkedik. Ez akadályozza a napelemről a víz lefolyását, a hó lecsúszását. Emiatt a napelemek alsó szélén a keret fölötti részen lerakódik a porból, koszból kialakuló üledék, ami a víz leszáradása után ott is marad a napelemen. Ez a probléma nem fordul elő a keret nélküli napelemekkel. Ott nincs akadálya a csapadék lefolyásának, így az lemossa az üledéket is.

SUNTECH MAXIM SMART napelemek

A Suntech Power a világ 10 legnagyobb napelem gyártó cégének az egyike, aki mögött 17 éves gyártói tapasztalat, folyamatos innováció és a világ egyik legnagyobb komplex zöldenergiás megoldásokat szállító konzorciuma a Shunfeng International Clean Energy áll. Termékeik között megtalálhatóak a hagyományos polikristályos napelemek mellett, a félcellás- és a Maxim optimalizált Smart napelemek is. A Suntech termékei a világ 80 országában érhetőek el. Képviseletei vannak Kína mellett Ausztráliában, az Egyesült Államokban, több EU-s országban és most már Magyarországon is.

 A Suntech úttörő az újszerű napelem cellák kifejlesztésében (Pluto cella, Szilícium film cella, Cdte cella, HIT cella, PERC cella, stb.)
• Több mint 400 bejegyzett szabadalom, ebből 67 bejegyzett újítás birtokosa
• 22 hivatalosan elfogadott iparági szabvány megalkotója
• Az iparág szakembereinek kinevelésére létrehozott Jiangsu Suntech Photovoltaikus Intézet és posztdoktorátusi kutatóintézet alapítója és fenntartója
• Egy több mint 400 berendezéssel felszerelt nemzetközi fejlesztőlaboratórium valamint a világ legnagyobb,
CGC, CNAS, VDE-TDAP és UL-WTDP minősítésekkel rendelkező, akkreditált tesztlaboratóriumának birtokosa.

SUNTECK Maxim napelemek

Típusai:

-Sunteck Maxim 275Wp BB polykristályos napelem , 12 év garanciával.

-Sunteck 275Wp Maxim Smart polykristályos napelem,12 és gar.

Maxim optimalizált okos napelem! 

-Sunteck 290Wp Maxim Smart, Full-black, PERC-cellás monokristályos napelem, 12 év gar.

Maxim optimalizált okos napelem!

-Sunteck 290Wp félcellás poly napelem

A felezett cellák által termelt áramerősség fele a hagyományos napelem cellákénak,ugyanakkor egy napelemen belül kétszer annyi van belőlük.A felezett cella technólógiájának köszönhetően bizonyos belső veszteségek lecsökkennek,a panel teljesítmény és hatásfoka ez által nagyobb.

CANADIAN SOLAR napelem

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. A Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártójaként rendkívüli minőségű napelemes termékeket kínál ügyfeleinek világszerte. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

CANADIAN SOLAR KUPOWER 295 WP, CS3K-P (POLY FÉLCELLÁS) NAPELEM

Gyártóról:

 • A Canadian Solar egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak 2013. óta
 • Gyártási kapacitás: 5 GW felett. Alapítás éve: 2001.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Indonézia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 295W
 • Méret: 1675 X 992 X 35 mm
 • Súly: 18.5 kg
 • 12 év garancia, 25 éves lineáris teljesítmény garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-CS3K-P-295

*igény esetén fekete kerettel is

JA SOLAR napelemek

A JA Solar 2005-ös alapítása óta mára a világ egyik vezető napelem panel és szilícium cella gyártójává vált. A PV-Tech éves összesítése alapján a JA Solar mindkét kategóriában az abszolút piacvezetők között foglal helyet.

A JA Solar Holdings Co., részvényei Ltd 2007 február óta a NASDAQ tőzsdén is jegyezhetők. A JA Solar sikerének titka a kiváló minőségű alapanyagok felhasználásában valamint a vertikálisan integrált gyártásban rejlik, ami a szilícium tömböktől kezdve a cellákon át egészen a készre szerelt napelem modulokig lefedi a technológia minden elemét. A cég a világ 11 pontján rendelkezik gyárakkal Kínától Dél-Afrikán át Malajziáig, évi 5.5GW-nyi szilícium cella és 5.5GW-nyi napelem gyártási kapacitással.

A cég stabilitásának egyik kulcsa, hogy a termékgyártáson túlmenően a JA Solar a világ 7. legnagyobb napelemes áramszolgáltatójaként is működik. Saját tulajdonú napelem parkjai révén állít elő zöld áramot, amit a helyi áramszolgáltatók közműhálózata részére értékesít, több mint évi kétmilliárd dollár értékben.

JA SOLAR JAM60S012 310WP PERC MONO FULL BLACK NAPELEM

Gyártóról:

 • A JA Solar a világ egyik legnagyobb cella-gyártója, és egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak
 • 12 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 8GW cella, modul 8 GW. Alapítás éve: 2005.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Malájzia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 310W
 • Méret: 1650 x 991 x 35 mm
 • Fekete hátlap, fekete kerettel
 • Súly: 18 kg
 • 12 év garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-TSM-JAM6(K)-60-310

JA SOLAR JAM60S10 335WP PERC FÉLCELLÁS MONO NAPELEM

Gyártóról:

 • A JA Solar a világ egyik legnagyobb cella-gyártója, és egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak
 • 12 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 8GW cella, modul 8 GW. Alapítás éve: 2005.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Malájzia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 335W
 • Méret: 1678 x 991 x 35 mm
 • Súly: 18,4 kg
 • 12 év garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-JAM60S10-335

JA SOLAR JAM60S09 325WP PERC TELI-CELLÁS MONO NAPELEM

Gyártóról:

 • A JA Solar a világ egyik legnagyobb cella-gyártója, és egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak
 • 12 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 8GW cella, modul 8 GW. Alapítás éve: 2005.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Malájzia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 325W
 • Méret: 1657 x 996 x 35 mm
 • Súly: 18,4 kg
 • 12 év garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-JAM60S09-325

JA SOLAR JAM60S10/PR 330WP PERC FÉLCELLÁS MONO NAPELEM

Gyártóról:

 • A JA Solar a világ egyik legnagyobb cella-gyártója, és egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak
 • 12 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 8GW cella, modul 8 GW. Alapítás éve: 2005.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Malájzia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 330W
 • Méret: 1678mm×991mm×35mm
 • Súly: 18,7 kg
 • 12 év garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-JAM60S10/PR-330

JA SOLAR JAP60S09 280WP POLY, TELI CELLÁS NAPELEM

Gyártóról:

 • A JA Solar a világ egyik legnagyobb cella-gyártója, és egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak
 • 12 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 8GW cella, modul 8 GW. Alapítás éve: 2005.
 • Gyártás helye: Kína, Vietnám, Malájzia

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 280W
 • Méret: 1655mm×992mm×35mm
 • Súly: 18,4 kg
 • 12 év garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-JAP60S09-280

LG SOLAR napelemek

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.

Az LG mindig innovatív,kiváló minőségű termékeket épített és az LG modulok ugyanezt a szintet tartják.

LG 345N1C-V5 (MONO, 345WP) NAPELEM

Gyártóról:

 • Az LG a világ egyik legnagyobb elektronikai cége.
 • 25 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 1 GW felett. Alapítás éve: 1958, napelem gyártás 2009 óta.
 • Napelem gyártás helye: Dél-Korea

Műszaki paraméterek:

 • Tanúsítványok: IEC 61215-1/-1-1/2:2016, IEC 61730-1/2:2016, UL 1703, ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001, PV CYCLE.
 • Teljesítmény: 345W
 • Méret: 1686mm x 1016mm x 40 mm
 • Súly: 18 kg
 • 25 év teljeskörű garancia, 25 lineáris garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-LG-340N1C-V5

LG NEON R LG370Q1C-A5 (MONO, 370WP) NAPELEM

Gyártóról:

 • Az LG a világ egyik legnagyobb elektronikai cége.
 • 25 év garancia!
 • Gyártási kapacitás: 1 GW felett. Alapítás éve: 1958, napelem gyártás 2009 óta.
 • Napelem gyártás helye: Dél-Korea

Műszaki paraméterek:

 • Teljesítmény: 370 W
 • Méret: 1700 x 1016 x 40 mm
 • Súly: 18,5 kg
 • 25 év teljeskörű garancia, 25 év lineáris garancia
 • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC
 • Termékkód: PVM-LG-LG370Q1C

LONGi SOLAR napelemek

A LONGi Solar mono PERC technológiája

Az utóbbi években a monokristályos napelem előállítási költségének csökkenésével a technológia jelentős térnyerése figyelhető meg a polikristályos technológiával szemben. A mono technológia egyre inkább visszahódítja piaci részesedését a polikristálytól, és a közeljövőben várhatóan vissza is veszi a piacvezető szerepet.
A LONGi Solar mono PERC technológiájú napeleme magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú, mint a hasonló poli technológiájú napelemek. Jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett. Lassabb a teljesítmény-degradációja, ezáltal a LONGi kedvezőbb teljesítmény garanciát vállal, mint ami az iparágban
elterjedt. A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége, ezzel a legjobb fajlagos költségű energia megoldás a piacon. A LONGi napelemek minőségét a több mint 50 lépésből álló ellenőrzési rendszer biztosítja.

A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon. Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel Kína legnagyobb és a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója. 

LR-60PE 290-310M Mono Perc kristályos napelem

Az oldal folyamatos frisítés alatt áll!

Ha kérdése van keressen minket bizalommal! 

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!