Napelemek

A jövő meghatározó energiaforrása!

SOLI TEK napelemek

A Soli Tek a létező legszélesebb spektrumon foglalkozik a napelemes megoldásokkal, az alapanyagok előállításától kezdve egészen a kész naperőművek telepítéséig.

A Soli Tek cég évi 80MW mennyiségben állít elő mono- és polykristályos szilícium napelem cellákat, mind saját felhasználására, mind megrendelésre, más napelem panel gyártók számára.

A Soli Tek évi 50MW mennyiségben gyárt már készre szerelt napelem paneleket is. Saját kutatás-fejlesztési eredményeinek és az általa használt fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően a cég termékei, azon belül is különleges üveg-üvegnapelemei prémium minőséget képviselnek, kiemelkedően magas hozamokkal és piaci átlagot meghaladó garanciákkal.

Energiahatékonyságának és az energia innovatív felhasználási módjainak elismeréseképpen a Soli Tek napelem gyárát 2013-ban a német Kereskedelmi Kamara Európa legzöldebb gyárának választotta.


CANADIAN SOLAR napelem

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. A Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártójaként rendkívüli minőségű napelemes termékeket kínál ügyfeleinek világszerte. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

A Canadian Solar egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak 2013. óta

Gyártási kapacitás: 5 GW felett. Alapítás éve: 2001.
Gyártás helye: Kína, Vietnám, Indonézia

JA SOLAR napelemek

A JA Solar napelem cella és napelem panel gyártóról 2 adat van, amit érdemes megjegyezni!

 • A JA Solar a világ 2. legnagyobb napelem panel gyártója
 • A JA Solar 1. a világon a napelem cellák gyártásában

Már pedig, ha egy cég hosszú éveken át képes napelemekből és a napelemek legfontosabb eleméből a napelem cellákból a legtöbbet gyártani és haszonnal eladni, akkor a termékeire érdemes odafigyelni!

A JA Solar egy kínai óriás vállalat, mely nem csak a termelési volumenjével, de a termékei minőségével is kiemelkedikPolikristályos és monokristályos napelemek gyártásával is foglalkoznak. A legújabb technológiákat szinte azonnal használatba veszi. A nagy gyártási mennyiség miatt, a kiváló minőség mellett sikerrel tartja alacsonyan a termékei árát. a tömeg gyártók közül.

Mi, a Vill-Tel Bt.-nél jó szívvel ajánljuk a JA Solar napelem paneljeit. Kínálatunkban szerepel a 285W-os polikristályos félcellás panel mellett a legmodernebb 340W-os PERC technológiás, félcellás napelem panel is. Ha van hely a tetőn vagy épp földi telepítésben gondolkodik és a legkedvezőbb áron szeretne minőségi napelemekhez jutni, akkor a 285W-os paneleket ajánljuk. Ha viszont szűkös a hely a tetőn és a legnagyobb teljesítményt szeretné megcélozni, akkor jusson eszébe a JA Solar 340W panelje!
A maga kategóriájában mindkettő kitűnő választás.

LG SOLAR napelemek

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.

Az LG mindig innovatív,kiváló minőségű termékeket épített és az LG modulok ugyanezt a szintet tartják.

LONGi SOLAR napelemek

A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológiával foglalkozó, vertikálisan integrált LONGi Green Energy Technology cégcsoport napelem cella- és modulgyártó vállalata. A cégcsoport tagja még a LONGi Silicon monokristályos szilícium ingot- és szeletgyártó vállalat, valamint a mono technológiájú napalemparkokat kivitelező LONGi Energy.
A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon. Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5 GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel Kína legnagyobb és a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója.
A tervek szerint 2020-ra 20 GW-ra bővített gyártókapacitásával a világ legnagyobb napelemgyártójává válik.

Trina Solar

1997-ben alapított, Trina Solar egyike a világ legelső PV cégének. A Trina Solar kiváló minőségű modulokat és a napenergia hasznosító berendezéseket megoldások kínál és gyárt. A több mint 12 irodával rendelkeznek világszerte. A Trina solar az összes vezető ill világszerte ismert PV technológiát gyártók között elsők között szerepel termékeivel. Világszínvonalú termékek és gyártási színvonal jellemzi a céget.

A Trina Solar a világ legnagyobb napelemgyártója: 2015, 2016.

Gyártási kapacitás: 8,5 GW felett. Alapítás éve: 1997.
Gyártás helye: Kína, Vietnám, Thailand

Q.CELLS Solar

1999-ben alapították a Q.cells AG német napelem gyártót, aki rövid időn belül vezető szerepet töltött be a német gyártók között. A kezdetektől fogva rengeteg energiát fordított a cég kutatás fejlesztésre, saját maguk fejlesztették ki a napelem modulokhoz használt cellákat. 2012-2013 környékén több német napelemes cég is nehéz helyzetbe került az egyre erősödő ázsiai konkurenciától. Több nagy nevű gyártóhoz hasonlóan, a Q.cells-t is felvásárolta egy tőkeerős ázsiai versenytárs. A dél-koreai Hanwha cégcsoport a kutatás-fejlesztést meghagyta a német cégnél, az összeszerelés már Malajziában történik. A Hanwha vállalat tőke erejének és a német mérnökök szaktudásának egyesítésével egy prémium kategóriás napelem jött létre. Kifejlesztették a Q.antum nevezetű cellát, ami messze megelőzi technológia értelemben a piacon kapható versenytársakat. 2018-ban megjelentek a már PERC technológiával készült Q.cells napelemek. A Hanwha Q.cells 2017-ben a világ 3. legnagyobb napelem gyártója pozíciót sikerült elérnie.

Winaico solar

A németországi és más, és szerte a világon lévő leányvállalataival, a Taiwani WINAICO napelem gyártó a legnépszerűbb márkák gyártói közt helyezkedik el, magas színvonalú termékeivel és automatizált gyártósorával. Az anyavállalat, a Win Win Precision Technology Co., Kft. a félvezető szektorból indult, ahol a napelemes szektoréval megegyező minőség menedzsment követelményeket állítanak.

A félvezető iparban szerzett élvonalbeli rendszer technológiával, és eljárási tapasztalattal, a WINAICO minőségi kritériumokat támaszt a PV piacon.

Több ezer telepített rendszer bizonyítja ezt minden nap.

A WINAICO modulok használatának előnyei

 • 10 éves termékgarancia
 • 25 éves lineáris teljesítmény-garancia
 • Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítás mellett
 • 0/+5 Wp pozitív tűrés
 • 540 kg/m2-es fokozott felületi terheléstűrés

Biztosítás és hozamgarancia

Biztosítás és hozamgarancia szolgáltatásaink Winaico napelemekkel telepített rendszereinkre*

Sharp solar

60 éve, minden más cégnél hosszabb ideje, a napelem iparág szereplőjeként a SHARP tapasztalata a fotovoltaikus (PV) üzletágban páratlan. A napelem piac úttörőjeként a SHARP évtizedek óta propagálja a fotovoltaikus technológiák használatát, és több mint 50 millió napelem modult állított már elő. A SHARP PV moduljait az egész világon használják, az alkalmazási területek és környezetek széles körében.

 • A japán Sharp a világ napelem gyártásának úttörője. Ma is a világ 5 legnagyobb gyártója között tartják számon.
 • Több mint 60 éves napelem gyártási tapasztalata garancia a prémium minőségre.
 • A SHARP kifinomult terméktesztjei évtizedes iparági tapasztalatokon alapulnak
 • Minden modul 15 éves termékgaranciával, 25 éves lineáris teljesítménygaranciával és minden egyes termékcsalád többféle tanúsítvánnyal rendelkezik.

A félcellás modulok fő előnyei a felhasználók számára a 2-3 %-kal magasabb modul teljesítmény és a magasabb összhozam. Egy félcellás modulban a hagyományos teljes cellákat két egyenlő részre osztják.

A félcellás modulokkal tehát magasabb teljesítmény és rendszerenként magasabb hozam érhető el.


Sunteck Solar

Megbízható nagy teljesítményű polikristályos napelemek 12 év garanciával.

 • A Suntech úttörő az újszerű napelem cellák kifejlesztésében (Pluto cella, Szilícium film cella, Cdte cella, HIT cella, PERC cella, stb.)
 • Az iparág szakembereinek kinevelésére létrehozott Jiangsu Suntech Photovoltaikus Intézet és posztdoktorátusi kutatóintézet alapítója és fenntartója
 • Egy több mint 400 berendezéssel felszerelt nemzetközi fejlesztőlaboratórium valamint a világ legnagyobb,
  CGC, CNAS, VDE-TDAP és UL-WTDP minősítésekkel rendelkező, akkreditált tesztlaboratóriumának birtokosa.

Jinko Solar

A Jinko Solar a napelemes iparág vezető gyártója. A Jinko Solar napelem kiváló választás minden háztartás számára.

 A 2010 óta a New york-i tőzsdén is jegyzett céget 2006-ban alapították Kínában. Első tevékenysége a napelem panelekhez használt szilícium tömbök és cellák gyártása volt, azt bővítették ki később a teljes napelem panelek gyártására. Ezeket a napelem paneleket mára a világ minden földrészén forgalmazzák, lakossági és erőműi méretű projektekhez egyaránt.

A cég három kínai gyára mellett malajziai, Dél-afrikai és portugáliai gyáraiban összesen 15.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Jinko Solar vertikálisan integrált éves gyártókapacitása 3.5 GW szilícium tömbökből és ugyanennyi szilícium cellákból, valamint 6.5 GW napelem panelekből. A Jinko Solar üzemeiben évi 25 millió darab panelt gyártanak. Érdekesség, hogy a Jinko Solar Kínában áramszolgáltató vállalatként is működik, 1130 MW-nyi napelemmel csatlakozik az országos elektromos hálózathoz.

A cég megalakulása óta töretlenül fejlődik. 2011-re már a világ hatodik, 2016-ra pedig a világ legnagyobb napelem gyártója lett. Ez többek között olyan minőségi paramétereknek köszönhető, mint például az egyedülálló 20.13%-os polikristályos cellahatásfok.

A cég sikereit a legmagasabb gyártási minőség mellett a folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönheti.

2013-ban bemutatták a világ első Double 85 minősítésű PID‑mentes napelem modulját. A PID (potenciálkülönbség által előidézett minőségromlás) egy olyan jelenség, ami a feszültség, hőmérséklet és nedvesség függvényében a fémkeretes napelemes panelekben visszafordíthatatlan teljesítményromlást idéz elő. Egyedülálló módon, a Jinko minden napeleme rendelkezik "PID‑mentes panel" tanúsítvánnyal.

A Jinko Solar napelemek a legmagasabb minőséget képviselik, a magyar pénztárcákhoz igazodó árakon. 

Jolywood Solar

A Jolywood napelem gyártó különlegessége, hogy nem a mindenki által használt P-típusú cellát gyártja, hanem a világon egyedüliként N-típusút.

Ő a világ vezető N-típusú napelem cella és modul gyártója és a világ vezető napelemes hátlapgyártója is.

A Jolywood high-tech vállalkozást 2008-ban alapították és 2014-ben sikeresen bejegyezték a tőzsdére. A cég a napelem cellák, modulok, fotovoltatikus segédanyagok innovatív kutatás-fejlesztésére és magas színvonalú gyártására összpontosít. Jolywood a világ legnagyobb napelem hátlapgyártója, 30% -os piaci részesedéssel.

A Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd. a világ legnagyobb N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártója, bejegyzett tőkéje 1,5 milliárd jüan. Több mint 3GW N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártói kapacitással rendelkezik. Az N-típusú TOPCon bifaciális napelemes fejlesztésben a Jolywood cég teljes független szellemi tulajdonjogokkal rendelkezik. 99 benyújtott szabadalma van, ebből 58 bejegyzett.

A Jolywood N-típusú bifaciális napelem technológiát széles körben használják. A Niwa sorozat eléri az iparág legnagyobb 460W teljesítményét. A vállalat N-típusú TOPCon bifaciális napelemeit telepítették az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja által támogatott zöldenergia projektekben és a világ legnagyobb N-típusú erőművében (Sihong 500MW). A nagy hatékonyságú N-típusú bifaciális napelem paneleket alkalmazták a legnagyobb napenergia projektben is Ománban, a Közel-Keleten.

Az oldal folyamatos frisítés alatt áll!

Ha kérdése van keressen minket bizalommal! 

Itt tölthető le napelem adatbekérőnk:

Amennyiben Ön részletesen kitöltve visszaküldi nekünk az info@vill-tel.hu emailcímre, ingyenes napelemes előkalkulációt készítünk Önnek.

Legutóbbi frissítés:2021.08.25.

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!