Napelemek

A jövő meghatározó energiaforrása!

WINAICO SOLAR napelemek

A németországi és más, szerte a világon lévő leányvállalataival, a Taiwani WINAICO napelem gyártó a legnépszerűbb márkák gyártói közt helyezkedik el, magas színvonalú termékeivel és automatizált gyártósorával. Az anyavállalat, a Win Win Precision Technology Co., Kft. a félvezető szektorból indult, ahol a napelemes szektoréval megegyező minőség menedzsment követelményeket állítanak. A félvezető iparban szerzett élvonalbeli rendszer technológiával, és eljárási tapasztalattal, a WINAICO minőségi kritériumokat támaszt a PV piacon.

Az innovatív hátoldali passziválás és szelektív emitter technológia segítségével a WINAICO termékek hosszú élettartalma és minősége mellett a PERC modul sorozat a jobb hatásfokot egyesíti a magas hőmérsékleten vagy rossz fényviszonyok közt elért teljesítmény növekedéssel.

WINAICO SOLAR 

Típusai:

 • WINAICO WST-325M6 PERC monokristályos napelem
 • WINAICO WSP-285P6 PERC polykristályos napelem
 • WINAICO  WSP-340MX PERC monokristályos napelem
 • WINAICO WST-330M6 PERC monokristályos napelem
 • WINAICO WST-325M6 PERC FULL BLACK monokristályos napelem

SOLI TEK (EU)napelemek

A Soli Tek napelemgyártó cégről

A Soli Tek a létező legszélesebb spektrumon foglalkozik a napelemes megoldásokkal, az alapanyagok előállításától kezdve egészen a kész naperőművek telepítéséig.

A Soli Tek cég évi 80MW mennyiségben állít elő mono- és polykristályos szilícium napelem cellákat, mind saját felhasználására, mind megrendelésre, más napelem panel gyártók számára.

A Soli Tek évi 50MW mennyiségben gyárt már készre szerelt napelem paneleket is. Saját kutatás-fejlesztési eredményeinek és az általa használt fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően a cég termékei, azon belül is különleges üveg-üvegnapelemei prémium minőséget képviselnek, kiemelkedően magas hozamokkal és piaci átlagot meghaladó garanciákkal.

Energiahatékonyságának és az energia innovatív felhasználási módjainak elismeréseképpen a Soli Tek gyárát 2013-ban a német Kereskedelmi Kamara Európa legzöldebb gyárának választotta.


SOLI TEK napelemek

Típusai:

A SOLI TEK hagyományos kivitelű , 40mm-es, fekete aluminium kerettel szerelt monokristályos napelemei 12 év garanciával rendelkezik. Magas teljesítményükkel elsősorban a helyszűkével küzdő ügyfelek számára jelentenek hatékony megoldást,illetve azoknak, akiknek fontos a hosszú garanciális idő.Kifejezetten Európai használatra tervezve.

 • Soli Tek 325Wp full-black monokristályos napelem
 • Soli Tek üveg-üveg 320Wp monokristályos napelem


CANADIAN SOLAR napelem

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. A Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártójaként rendkívüli minőségű napelemes termékeket kínál ügyfeleinek világszerte. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

Típusai:

 • CANADIAN SOLAR KUPOWER 300 WP, CS3K-P (POLY FÉLCELLÁS) NAPELEM

JA SOLAR napelemek

A JA Solar 2005-ös alapítása óta mára a világ egyik vezető napelem panel és szilícium cella gyártójává vált. A PV-Tech éves összesítése alapján a JA Solar mindkét kategóriában az abszolút piacvezetők között foglal helyet.

A JA Solar Holdings Co., részvényei Ltd 2007 február óta a NASDAQ tőzsdén is jegyezhetők. A JA Solar sikerének titka a kiváló minőségű alapanyagok felhasználásában valamint a vertikálisan integrált gyártásban rejlik, ami a szilícium tömböktől kezdve a cellákon át egészen a készre szerelt napelem modulokig lefedi a technológia minden elemét. A cég a világ 11 pontján rendelkezik gyárakkal Kínától Dél-Afrikán át Malajziáig, évi 5.5GW-nyi szilícium cella és 5.5GW-nyi napelem gyártási kapacitással.

A cég stabilitásának egyik kulcsa, hogy a termékgyártáson túlmenően a JA Solar a világ 7. legnagyobb napelemes áramszolgáltatójaként is működik. Saját tulajdonú napelem parkjai révén állít elő zöld áramot, amit a helyi áramszolgáltatók közműhálózata részére értékesít, több mint évi kétmilliárd dollár értékben.

Típusai:

 • JA SOLAR JAM60S09 325WP PERC TELI-CELLÁS MONO NAPELEM
 • JA SOLAR JAM60S10 340WP PERC FÉLCELLÁS MONO NAPELEM

LG SOLAR napelemek

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.

Az LG mindig innovatív,kiváló minőségű termékeket épített és az LG modulok ugyanezt a szintet tartják.

Típusai:

 • LG NEON R LG370Q1C-A5 (MONO, 370WP) NAPELEM
 • LG350N1C-V5 (MONO, 350WP) NAPELEM

LONGi SOLAR napelemek

A LONGi Solar mono PERC technológiája

A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológiával foglalkozó, vertikálisan integrált LONGi Green Energy Technology cégcsoport napelem cella- és modulgyártó vállalata. A cégcsoport tagja még a LONGi Silicon monokristályos szilícium ingot- és szeletgyártó vállalat, valamint a mono technológiájú napalemparkokat kivitelező LONGi Energy.
A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon. Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5 GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel Kína legnagyobb és a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója.
A tervek szerint 2020-ra 20 GW-ra bővitett gyártókapacitásával a világ legnagyobb napelem gyártójává válik.

Típusai:

 • LONGi Solar 320Wp mono PERC félcellás

Trina Solar

1997-ben alapított, Trina Solar egyike a világ legelső PV cégének. A Trina Solar kiváló minőségű modulokat és a napenergia hasznosító berendezéseket megoldások kínál és gyárt. A több mint 12 irodával rendelkeznek világszerte. A Trina solar az összes vezető ill világszerte ismert PV technológiát gyártók között elsők között szerepel termékeivel. Világszínvonalú termékek és gyártási színvonal jellemzi a céget.

A Trina Solar a világ legnagyobb napelemgyártója: 2015, 2016.

Gyártási kapacitás: 8,5 GW felett. Alapítás éve: 1997.
Gyártás helye: Kína, Vietnám, Thailand

Típusai:

 • TRINA SOLAR 285WP PE06H (POLY, FÉLCELLÁS)
 • TRINA SOLAR 330WP DE06M.08(II) (MONO, FÉLCELLÁS)
 • TRINA SOLAR 335WP DE06M.08(II) (MONO,FÉLCELLÁS)
 • TRINA SOLAR 340WP DE06M.08(II) (MONO, FÉLCELLÁS)

Q.CELLS Solar

1999-ben alapították a Q.cells AG német napelem gyártót, aki rövid időn belül vezető szerepet töltött be a német gyártók között. A kezdetektől fogva rengeteg energiát fordított a cég kutatás fejlesztésre, saját maguk fejlesztették ki a napelem modulokhoz használt cellákat. 2012-2013 környékén több német napelemes cég is nehéz helyzetbe került az egyre erősödő ázsiai konkurenciától. Több nagy nevű gyártóhoz hasonlóan, a Q.cells-t is felvásárolta egy tőkeerős ázsiai versenytárs. A dél-koreai Hanwha cégcsoport a kutatás-fejlesztést meghagyta a német cégnél, az összeszerelés már Malajziában történik. A Hanwha vállalat tőke erejének és a német mérnökök szaktudásának egyesítésével egy prémium kategóriás napelem jött létre. Kifejlesztették a Q.antum nevezetű cellát, ami messze megelőzi technológia értelemben a piacon kapható versenytársakat. 2018-ban megjelentek a már PERC technológiával készült Q.cells napelemek. A Hanwha Q.cells 2017-ben a világ 3. legnagyobb napelem gyártója pozíciót sikerült elérnie.

Típusai:

 • Q-CELLS Q.PEAK DUO BLK G6+ 335WP FULL-BLACK MONO, 25 ÉV GARANCIA

 • Q-CELLS Q.PEAK DUO BLK-G5 320W FÉLCELLÁS MONO, FULL BLACK

 • Q-CELLS Q.PEAK DUO G5/G7 330WP, FÉLCELLÁS MONO NAPELEM

 • Q-CELLS Q.PEAK DUO G7 335WP, FÉLCELLÁS MONO

 • Q-CELLS Q.PEAK DUO G8+ 350WP, FÉLCELLÁS MONO NAPELEM

REC napelemek

A norvég REC az egyik legrégebbi európai gyártó, 1992. óta gyártanak napelemeket. Az európai gyártás nehézségeinek idején elsők között telepítették ki gyártásukat Ázsiába, az egyik legfejlettebb technológiájú miniállamba, Szingapúrba. Teljesen automatizált gyártósorokon csak robotok végzik a teljes összeszerelés.

A világ legnagyobb szolár szilikon gyártója, és vezető gyártó a napelemek területén. A polikristályos technológiával készült napelemek többek között a magas fényáteresztő képességű antireflexiós üvegezésnek köszönhetően kizárólag pozitív teljesítmény toleranciával rendelkeznek.
A REC 10 év termék- és 25 év teljesítmény garanciát vállal napelemeire.

Típusai:

 • REC TWINPEAK-2 290-TP2 (290W POLY) NAPELEM

Az oldal folyamatos frisítés alatt áll!

Ha kérdése van keressen minket bizalommal! 

Legutóbbi frissítés:2020.07.10.

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!