Napelemek

A jövő meghatározó energiaforrása!

SOLI TEK napelemek

A Soli Tek a létező legszélesebb spektrumon foglalkozik a napelemes megoldásokkal, az alapanyagok előállításától kezdve egészen a kész naperőművek telepítéséig.

A Soli Tek cég évi 80MW mennyiségben állít elő mono- és polykristályos szilícium napelem cellákat, mind saját felhasználására, mind megrendelésre, más napelem panel gyártók számára.

A Soli Tek évi 50MW mennyiségben gyárt már készre szerelt napelem paneleket is. Saját kutatás-fejlesztési eredményeinek és az általa használt fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően a cég termékei, azon belül is különleges üveg-üvegnapelemei prémium minőséget képviselnek, kiemelkedően magas hozamokkal és piaci átlagot meghaladó garanciákkal.

Energiahatékonyságának és az energia innovatív felhasználási módjainak elismeréseképpen a Soli Tek napelem gyárát 2013-ban a német Kereskedelmi Kamara Európa legzöldebb gyárának választotta.


CANADIAN SOLAR napelem

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. A Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártójaként rendkívüli minőségű napelemes termékeket kínál ügyfeleinek világszerte. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

A Canadian Solar egyike a legnagyobb 5 napelemgyártónak 2013. óta

Gyártási kapacitás: 5 GW felett. Alapítás éve: 2001.
Gyártás helye: Kína, Vietnám, Indonézia

Típusa:

 • Canadian Solar HiKu CS3L-370 (370W mono) napelem

JA SOLAR napelemek

A JA Solar napelem cella és napelem panel gyártóról 2 adat van, amit érdemes megjegyezni!

 • A JA Solar a világ 2. legnagyobb napelem panel gyártója
 • A JA Solar 1. a világon a napelem cellák gyártásában

Már pedig, ha egy cég hosszú éveken át képes napelemekből és a napelemek legfontosabb eleméből a napelem cellákból a legtöbbet gyártani és haszonnal eladni, akkor a termékeire érdemes odafigyelni!

A JA Solar egy kínai óriás vállalat, mely nem csak a termelési volumenjével, de a termékei minőségével is kiemelkedikPolikristályos és monokristályos napelemek gyártásával is foglalkoznak. A legújabb technológiákat szinte azonnal használatba veszi. A nagy gyártási mennyiség miatt, a kiváló minőség mellett sikerrel tartja alacsonyan a termékei árát. a tömeg gyártók közül.

Mi, a Vill-Tel Bt.-nél jó szívvel ajánljuk a JA Solar napelem paneljeit. Kínálatunkban szerepel a 285W-os polikristályos félcellás panel mellett a legmodernebb 340W-os PERC technológiás, félcellás napelem panel is. Ha van hely a tetőn vagy épp földi telepítésben gondolkodik és a legkedvezőbb áron szeretne minőségi napelemekhez jutni, akkor a 285W-os paneleket ajánljuk. Ha viszont szűkös a hely a tetőn és a legnagyobb teljesítményt szeretné megcélozni, akkor jusson eszébe a JA Solar 340W panelje!
A maga kategóriájában mindkettő kitűnő választás.

Típusai:

 • JA Solar JAM60S10 340Wp PERC félcellás mono
 • JA Solar JAM60S10 345Wp PERC félcellás mono
 • JA Solar JAM60S12 310Wp FB mono, teljesen fekete
 • JA Solar JAM60S20 375Wp PERC félcellás mono
 • JA Solar JAM60S20 375Wp PERC félcellás mono
 • JA Solar JAM60S20 385Wp PERC félcellás mono

LG SOLAR napelemek

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.

Az LG mindig innovatív,kiváló minőségű termékeket épített és az LG modulok ugyanezt a szintet tartják.

Típusai:

 • LG 360N1C-N5 (mono, 360Wp) napelem
 • LG 365N1C-N5 (mono, 365Wp) napelem
 • LG Full Black 355N1K-N5 (mono, 355Wp)napelem
 • LG NeON R Q1C-V5 (mono, 370Wp) napelem

LONGi SOLAR napelemek

A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológiával foglalkozó, vertikálisan integrált LONGi Green Energy Technology cégcsoport napelem cella- és modulgyártó vállalata. A cégcsoport tagja még a LONGi Silicon monokristályos szilícium ingot- és szeletgyártó vállalat, valamint a mono technológiájú napalemparkokat kivitelező LONGi Energy.
A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon. Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5 GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel Kína legnagyobb és a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója.
A tervek szerint 2020-ra 20 GW-ra bővített gyártókapacitásával a világ legnagyobb napelemgyártójává válik.

Trina Solar

1997-ben alapított, Trina Solar egyike a világ legelső PV cégének. A Trina Solar kiváló minőségű modulokat és a napenergia hasznosító berendezéseket megoldások kínál és gyárt. A több mint 12 irodával rendelkeznek világszerte. A Trina solar az összes vezető ill világszerte ismert PV technológiát gyártók között elsők között szerepel termékeivel. Világszínvonalú termékek és gyártási színvonal jellemzi a céget.

A Trina Solar a világ legnagyobb napelemgyártója: 2015, 2016.

Gyártási kapacitás: 8,5 GW felett. Alapítás éve: 1997.
Gyártás helye: Kína, Vietnám, Thailand

Típusai:

 • Trina Solar 370Wp DE08M(II) (mono, félcellás) napelem
 • Trina Solar 375Wp DE08M(II) (mono, félcellás)
 • Trina Solar 375Wp DE08M(II) (mono, félcellás)

Q.CELLS Solar

1999-ben alapították a Q.cells AG német napelem gyártót, aki rövid időn belül vezető szerepet töltött be a német gyártók között. A kezdetektől fogva rengeteg energiát fordított a cég kutatás fejlesztésre, saját maguk fejlesztették ki a napelem modulokhoz használt cellákat. 2012-2013 környékén több német napelemes cég is nehéz helyzetbe került az egyre erősödő ázsiai konkurenciától. Több nagy nevű gyártóhoz hasonlóan, a Q.cells-t is felvásárolta egy tőkeerős ázsiai versenytárs. A dél-koreai Hanwha cégcsoport a kutatás-fejlesztést meghagyta a német cégnél, az összeszerelés már Malajziában történik. A Hanwha vállalat tőke erejének és a német mérnökök szaktudásának egyesítésével egy prémium kategóriás napelem jött létre. Kifejlesztették a Q.antum nevezetű cellát, ami messze megelőzi technológia értelemben a piacon kapható versenytársakat. 2018-ban megjelentek a már PERC technológiával készült Q.cells napelemek. A Hanwha Q.cells 2017-ben a világ 3. legnagyobb napelem gyártója pozíciót sikerült elérnie.

Típusai:

 • Q-Cells Q.PEAK DUO G6-G8 355Wp mono, 12 év garancia
 • Q-Cells Q.PEAK DUO G8+ 355Wp, félcellás mono napelem, 25 év garancia
 • Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G9 335Wp Full-Black mono, 12 év garancia
 • Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G9 340Wp Full-Black mono, 12 év garanciás
 • Q-Cells Q.PEAK DUO G5 330Wp mono, 12 év gar.
 • Q-Cells Q.PEAK DUO ML G9 385Wp mono, 12 év garancia

Az oldal folyamatos frisítés alatt áll!

Ha kérdése van keressen minket bizalommal! 

Itt tölthető le napelem adatbekérőnk:

Amennyiben Ön részletesen kitöltve visszaküldi nekünk az info@vill-tel.hu emailcímre, ingyenes napelemes előkalkulációt készítünk Önnek.

Legutóbbi frissítés:2021.03.31.

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!