Fűtőpanelek

Norvég fűtőpanelek Ön és családja kényelméért!

Innovatív úton, elérhető technikával

Használhatjuk kiegészítő fűtésként, vagy akár a komplett lakás, ház fűtésére, a NordArt fűtőpanelek minden esetben jó döntésnek bizonyulnak. Minimális beruházási költségei hamar megtérülnek, könnyen üzembe helyezhetőek bárhol, ahol elektromos áram van. A panelenkénti programozási lehetőség egyesíti a komfortot a tudatos fogyasztással, időt és energiát takarítva meg a felhasználójának.  Éljen a választás lehetőségével és ismerje meg valamennyi termékcsaládunkat részletesebben...

ADAX NEO WIFI
ADAX CLEA WIFI
BEHA WIFI
BEHA
GLAMOX
ADAX ECO

WEBSHOP:

Adax ECO 

"Ha korszerű, de egyszerű megoldást szeretne!"

Árlista:

Az Adax Eco norvég elektromos fűtőpanel a letisztult megjelenés és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása. A tekerőgombos, digitális kijelző nélküli, elektronikus termosztát azok számára kiváló választás, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni. Nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha fontos a fűtőtest kinézete, hiszen az Adax Eco fűtőpanelnél is megmaradt a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás. IP24

Főbb, általános jellemzők minden norvég fűtőpanel típusra, így az Adax Eco-ra is:

 • Kerámiaházban lévő, speciális ötvözetű, X alakú fűtőbetét
 • Ventilátor nélküli, konvekciós elvű működés
 • Teljesen hangtalan működés
 • Beépített, elektronikus, pontos termosztát
 • Egyszerű felszerelés és beüzemelés.

A panel oldalán található a főkapcsoló és egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban Önnek nincs más dolga. A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet.

A tekerőgomb segítségével további lehetőségek közül is választhat:

 • Éjszakai csökkentett hőmérséklet
  Automatikusan, 7 órán keresztül, 5 fokkal csökkentheti a helyiség hőmérsékletét.
 • Napi/heti program
  Egyedi programot/hőmérsékletet állíthat be egy-egy napra vagy hétre.
 • Gyerekzár
  Megakadályozhatja, hogy gyerekek vagy illetéktelen személyek módosítsák a fűtőpanel beállításait vagy a hőmérsékletet.
 • Nyitott ablak érzékelése
  Ha a fűtőpanel hirtelen hőmérséklet csökkenést érez, automatikusan átáll fagyvédelem üzemmódba.

Az Adax Eco fűtőpanel szakértő kezek által és minőségi anyagokból készül. Nincs a készülékben semmilyen mozgó vagy kopó alkatrész, ezért a meghibásodás szinte kizárt. Az Adax gyár 5 év teljes körű cseregaranciát vállal a fűtőpanelekre. Ez azt jelenti, hogy ha a fűtőpanel meghibásodik a garanciális időn belül, akkor azt azonnal cseréljük hosszadalmas bevizsgálás és szervízelés nélkül. 

WEBSHOP:

ADAX NEO fűtőpanel

Színes kavalkád

ADAX NEO
ADAX NEO

14 alapszín:

RAL skála:

A design díjas Adax Neo termékcsalád az egyedi megjelenés mellett kimagasló műszaki tartalommal bír. A beépített digitális vezérlő segítségével lehetőség nyílik a különféle hőfokok beállításaira napokra, vagy akár napszakokra lebontva. Ezt a panelcsaládot elsősorban szigetelt lakásokhoz, házakhoz ajánljuk, melyekben önálló fűtésként is alkalmazhatóak. 

Gyári alapszínei: fehér, világos bézs, fekete, ezüst, piros. 

Ezeken felül - megnyújtott szállítási idő mellett - elérhető még további 10színben.

14 alapszín felár nélkül

És még további 184 a kompromisszum mentes dizájnért. 


 Tegye még színesebbé az otthonát Adax Neo fűtőpanelekkel!

Az alap 14 szín mellé 184* új lehetőség a megálmodott enteriőr kialakításához az Adax NEO elektromos fűtőpanelekkel.

Oldalunkon a RAL Skála segítségével kiválaszthatja a megfelelő színt, és azt külön opcióként kérheti az egyedi fűtőpanel megrendeléséhez.

Figyelem!Az extra szín feláras,az árlistán megtalálja az ehhez szükséges információkat!

*A táblázatokon bemutatott színárnyalatok és fényességi szintek csak tájékoztató jelleggel használhatók, tekintve, hogy a különböző típusú és gyártású monitorok színbeállítása esetenként nagymértékben eltérhet, viszont egy-egy készülék esetén a színárnyalatok közti különbségek sok gyakorlati esetben elegendő tájékoztatást nyújthatnak.

Adax Neo Árlista:

WEBSHOP:

Adax Neo Wifi -Adax Clea Wifi

Egyszerű, gazdaságos, modern

ADAX CLEA WIFI
ADAX CLEA WIFI
ADAX NEO WIFI
ADAX NEO WIFI

Árlista:

WEBSHOP:

Az Adax Wifi család tagjai wifi-hálózaton keresztül Android és Iphone készülékekkel egyszerűen szabályozhatóak. A fűtés, ezzel a lehető leggazdaságosabban működtethető.

Az Adax Clea Wifi exkluzív dizájnjának köszönhetően minden típusú enteriőrben alkalmazható. Edzett üveg üvegfelülete, túlhevülés elleni védelme magas biztonságot nyújt használójának.

Két színben kapható:

 • Fehér üveg
 • Fekete üveg

IP24-es érintésvédelmi osztálya

 • dupla szigetelés,
 • kifröccsenő víz elleni védelem

lehetővé teszi, hogy vizes helyiségekben (fürdőszoba) biztonságosan üzemeljen.

Az Adax Neo Wifi szintén rendelkezik a fentiekben ismertetett tulajdonságok valmennyiével. Kialakítását tekintve azonban megőrzi a már széles körben elterjedt Adax Neo hagyományos fehér fémes felületét.


 🆕 RENDKÍVÜLI! ÚJDONSÁG! 🆕

Az ADAX WIFI emeli a tétet‼️
A korábban már bevezetett és nagy népszerűségnek örvendő norvég fűtőpanel 2 új, izgalmas, exkluzív, színben érkezett meg hozzánk.
A letisztult fehér mellett 
❣️ GRÁNITSZÜRKE és
❣️ GYÖNGYHÁZ FEKETE
színekben is kapható.

És persze a megszokott hasznok :

✔️Fröccsenő víz és pára ellen védett / fürdőszobába is jó
✔️ Ingyenes magyar nyelvű app IOS és Android telefonra
✔️ Takarékos beállítási lehetőségek
✔️ 5 év cseregarancia
✔️ Magyarországi raktárkészlet

Jól hangzik, ugye?

Fűts úgy, mint a norvégok!

Tisztán, kényelmesen, elektromosan! 🔌

Árlista:

WEBSHOP:

Glamox fűtési rendszer

Akár egy nap alatt is kiépíthető

A hatékonyság és az időtállő megoldások találkozásából született a Glamox termékcsalád. A csúcsos házkialakítás révén a cég leghatékonyabb termékeként ismert. Rendkívül gazdaságosan működtethető, mivel a meleg levegő közvetlenül a fűtendő légtérbe áramlik. A készülék csak digitális programozható (DT) termosztáttal kapható! Aminek segítségével extra takarékfunkciókat is beállíthatunk. Különösen régi épületekbe és magas belmagasságú lakásokba ajánlott. Működése teljesen hangtalan.

Gyári alapszínei: fehér. A rendelhető méretekről illetve az árakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

Árlista:

BEHA WIFI fűtőpanel

Egyszerű kezelhetőség, kiemelkedő minőség

Takarékosság és megbízhatóság - e két szóval lehet leginkább jellemezni a Beha panelcsaládot. Amennyiben egy rendkívül jó ár-érték arányú termékkel szeretne meleget varázsolni otthonába, akkor válassza a BEHA panelek bármelyikét. 

A panel kettős szigetelésű, minek köszönhetően fröccsenő víz ellen védett, tehát ideális akár fürdőszobai felhasználásra is.  

-Wi-fi vezérlés

Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket távolról is vezérelni, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni. 

Gyári alapszínei: fehér. A rendelhető méretekről illetve az árakról az alábbi táblázatban tájékozódhat. 

Árlista:

WEBSHOP:

 BEHA PB

Klasszikus kinézetű, egyszerű kezelésű norvég fűtőpanel.

Egyszerű, tekerőgombos vezérlés és hagyományos kialakítás jellemzik a Beha elektromos fűtőpanelt. Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatjuk a készüléket, így a hatókörön belül telefonról vezérelhetjük és programozhatjuk a fűtőpanelt. A Beha fűtőpanel fürdőszobák fűtésére is alkalmas, mivel fröccsenő víz és pára ellen védett.

A norvég fűtőpaneleket a skandináv országok háztartásainak többségében használják nap, mint nap, önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül funkcionálnak. Bárhol alkalmazhatóak, ahol elektromos áram van.
Főbb, általános jellemzők minden norvég fűtőpanel típusra, így a Beha típusra is:
• Kerámiaházban lévő, speciális ötvözetű, X alakú fűtőbetét
• Ventilátor nélküli, konvekciós elvű működés
• Teljesen hangtalan működés
• Beépített, elektronikus, pontos termosztát
• Egyszerű felszerelés és beüzemelés.

A panel bekapcsolása után a tetején található tekerőgomb segítségével szabályozható a kívánt hőmérséklet. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban Önnek nincs más dolga. A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a beállított hőmérsékletet.

Ingyenes okostelefonos alkalmazással további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni.

 • Távirányítás

A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is

 • Programozás

Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet.

A Beha fűtőpanel szakértő kezek által és minőségi anyagokból készül. Nincs a készülékben semmilyen mozgó vagy kopó alkatrész, ezért a meghibásodás szinte kizárt. A gyártó 5 év teljes körű cseregaranciát vállal a fűtőpanelekre. Ez azt jelenti, hogy ha a fűtőpanel meghibásodik a garanciális időn belül, akkor azt azonnal cseréljük hosszadalmas bevizsgálás és szervízelés nélkül. 

Árajánlat kérés

Lehetőség van adatbekérő űrlapunk letöltésére, amit ha kitöltve elküld nekünk az info@vill-tel.hu email címre, ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat:

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!