Fűtőpanelek
Norvég fűtőpanelek Ön és családja kényelméért!

Innovatív úton, elérhető technikával

Használhatjuk kiegészítő fűtésként, vagy akár a komplett lakás, ház fűtésére, a NordArt fűtőpanelek minden esetben jó döntésnek bizonyulnak. Minimális beruházási költségei hamar megtérülnek, könnyen üzembe helyezhetőek bárhol, ahol elektromos áram van. A panelenkénti programozási lehetőség egyesíti a komfortot a tudatos fogyasztással, időt és energiát takarítva meg a felhasználójának.  Éljen a választás lehetőségével és ismerje meg valamennyi termékcsaládunkat részletesebben...

GLAMOX
BEHA
ADAX NEO WIFI
ADAX CLEA WIFI

ADAX NEO fűtőpanel

Kimagasló hatásfok és esztétikai megjelenés

ADAX NEO
ADAX NEO

14 alapszín:

RAL skála:

A design díjas Adax Neo termékcsalád az egyedi megjelenés mellett kimagasló műszaki tartalommal bír. A beépített digitális vezérlő segítségével lehetőség nyílik a különféle hőfokok beállításaira napokra, vagy akár napszakokra lebontva. Ezt a panelcsaládot elsősorban szigetelt lakásokhoz, házakhoz ajánljuk, melyekben önálló fűtésként is alkalmazhatóak. 

Gyári alapszínei: fehér, világos bézs, fekete, ezüst, piros. 

Ezeken felül - megnyújtott szállítási idő mellett - elérhető még további 10színben.

14 alapszín felár nélkül

És még további 184 a kompromisszum mentes dizájnért. 


 Tegye még színesebbé az otthonát Adax Neo fűtőpanelekkel!

Az alap 14 szín mellé 184* új lehetőség a megálmodott enteriőr kialakításához az Adax NEO elektromos fűtőpanelekkel.

Oldalunkon a RAL Skála segítségével kiválaszthatja a megfelelő színt, és azt külön opcióként kérheti az egyedi fűtőpanel megrendeléséhez.

Figyelem!Az extra szín feláras,az árlistán megtalálja az ehhez szükséges információkat!

*A táblázatokon bemutatott színárnyalatok és fényességi szintek csak tájékoztató jelleggel használhatók, tekintve, hogy a különböző típusú és gyártású monitorok színbeállítása esetenként nagymértékben eltérhet, viszont egy-egy készülék esetén a színárnyalatok közti különbségek sok gyakorlati esetben elegendő tájékoztatást nyújthatnak.


A rendelhető méretekről illetve az árakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

Adax Neo Árlista:

Adax Neo Wifi -Adax Clea Wifi

Egyszerű, gazdaságos, modern

Az Adax Wifi család tagjai wifi-hálózaton keresztül Android és Iphone készülékekkel egyszerűen szabályozhatóak. A fűtés, ezzel a lehető leggazdaságosabban működtethető.

Az Adax Clea Wifi exkluzív dizájnjának köszönhetően minden típusú enteriőrben alkalmazható. Edzett üveg üvegfelülete, túlhevülés elleni védelme magas biztonságot nyújt használójának.

Két színben kapható:

  • Fehér üveg
  • Fekete üveg

IP24-es érintésvédelmi osztálya

  • dupla szigetelés,
  • kifröccsenő víz elleni védelem

lehetővé teszi, hogy vizes helyiségekben (fürdőszoba) biztonságosan üzemeljen.

Az Adax Neo Wifi szintén rendelkezik a fentiekben ismertetett tulajdonságok valmennyiével. Kialakítását tekintve azonban megőrzi a már széles körben elterjedt Adax Neo hagyományos fehér fémes felületét.


 🆕 RENDKÍVÜLI! ÚJDONSÁG! 🆕

Az ADAX WIFI emeli a tétet‼️
A korábban már bevezetett és nagy népszerűségnek örvendő norvég fűtőpanel 2 új, izgalmas, exkluzív, színben érkezett meg hozzánk.
A letisztult fehér mellett mostantól
❣️ GRÁNITSZÜRKE és
❣️ GYÖNGYHÁZ FEKETE
színekben is kapható.

És persze a megszokott hasznok :

✔️Fröccsenő víz és pára ellen védett / fürdőszobába is jó
✔️ Ingyenes magyar nyelvű app IOS és Android telefonra
✔️ Takarékos beállítási lehetőségek
✔️ 5 év cseregarancia
✔️ Magyarországi raktárkészlet

Jól hangzik, ugye?


Fűts úgy, mint a norvégok!

Tisztán, kényelmesen, szépen, elektromosan! 🔌

Ja!

És ha tetszik, bátran oszd meg ismerőseid között! 


Glamox fűtési rendszer

Akár egy nap alatt is kiépíthető

A hatékonyság és az időtállő megoldások találkozásából született a Glamox termékcsalád. A csúcsos házkialakítás révén a cég leghatékonyabb termékeként ismert. Rendkívül gazdaságosan működtethető, mivel a meleg levegő közvetlenül a fűtendő légtérbe áramlik. A készülék csak digitális programozható (DT) termosztáttal kapható! Aminek segítségével extra takarékfunkciókat is beállíthatunk. Különösen régi épületekbe és magas belmagasságú lakásokba ajánlott. Működése teljesen hangtalan.

Gyári alapszínei: fehér. A rendelhető méretekről illetve az árakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

Glamox Árlista:

BEHA fűtőpanel

Egyszerű kezelhetőség, kiemelkedő minőség

Takarékosság és megbízhatóság - e két szóval lehet leginkább jellemezni a Beha panelcsaládot. Amennyiben egy rendkívül jó ár-érték arányú termékkel szeretne meleget varázsolni otthonába, akkor válassza a BEHA panelek bármelyikét. 

A panel kettős szigetelésű, minek köszönhetően fröccsenő víz ellen védett, tehát ideális akár fürdőszobai felhasználásra is.  

-Wi-fi vezérlés

Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket távolról is vezérelni, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni. 

Gyári alapszínei: fehér.

 A rendelhető méretekről illetve az árakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

Beha Árlista:

Árajánlat kérés

Lehetőség van adatbekérő űrlapunk letöltésére, amit ha kitöltve elküld nekünk az info@vill-tel.hu email címre, ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat:

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!