DESIGN INFRAPANEL

Stílus és innováció tökéletes találkozása

HEAT4ALL ICONIC DESIGN INFRAPANELEK

 A Heat4All infra panelek a világ egyik leghatékonyabb és legtakarékosabb fűtési megoldását kínálják. Az infravörös fűtés máshogy fűt, mint minden más, eddig ismert fűtés. A hagyományos (ún. konvekciós) fűtések a levegőt melegítik, arra bízzák a hő közvetítését, míg ezzel szemben az infravörös fűtés közvetlenül tudja átadni a hőt a helyiségben tartózkodóknak, a tárgyaknak és a határoló szerkezeteknek. 

Stílus és innováció tökéletes találkozása, 

ami garantáltan csodálatot vált ki a környezetéből. 

 Ez az, ami miatt a Heat4All exkluzív designfűtés kedvelt választás a luxus iránt rajongók körében.


Az infravörös fűtés kiküszöböli az egyenlőtlen hő eloszlásból adódó energiaveszteséget. Úgy melegít - kicsiben - mint ahogyan a Nap melegíti a Földünket. Az infra fűtő panel által kibocsájtott infravörös sugárzás közvetlenül melegíti a környezetében lévő tárgyakat és embereket. Hatását ezért a bekapcsolást követően már perceken belül érezhetjük. A felmelegedett mennyezet, padló és falak pedig aztán a térben egyenletesen elosztva adják le a megszerzett hőt, így sokkal kellemesebb hőérzetet biztosítanak a helyiségben. Ha az infra fűtést választod, már a kezdetektől egy egész sor járulékos költséget spórolhatsz meg.

Nem igényli semmilyen háttér-infrastruktúra kiépítését (víz/gázcsövezés, kazán, kémény, kondenzvíz elvezető, stb.), üzembe helyezése nincs szakági tervekhez és engedélyezéshez kötve. Később, a használat hosszú évei során sincs karbantartási, ellenőrzési igénye, mozgó- és elektronikus alkatrészek híján nem hibásodik meg.

Heat4all Infrapanelek:

SMARTLINE INFRAPANEL

A SmartLine infrapanel tökéletes választás a modern, minimál terek és a sallangmentes megoldások kedvelőinek 

Heat4all ICONIC Classic

Az ICONIC Classic infra panel széria alapmodellje tökéletes választás a modern, minimál terek és sallangmentes megoldások kedvelőinek. Letisztult, egyszerű formavilág, fehér, enyhén strukturált felszín, elegáns megjelenés és igényes kialakítás.

Heat4all ICONIC képfűtés

Heat4All ICONIC infravörös képfűtés prémium minőségű osztrák design infra panel, egyedi, fotónyomatos frontlappal.

Falikép, ami kellemes meleget áraszt.

A kifinomult igényekre hangolt fűtési megoldásaink
egyedi és különleges látványt nyújtanak bármely enteriőrben.

Heat4all ICONIC üvegkép-fűtés

Prémium minőségű osztrák desing infra panel, fotónyomattal díszített magas fényű üveg felület. Legexkluzívabb prémium modellünket azoknak ajánljuk, akik számára a minőségen és egyediségen túl fontos az exkluzív, luxus megjelenés is.

Heat4all ICONIC dekorüveg-fűtés

Extravagáns színezhető felületű prémium kategóriás desing infra panelek. Színezd ki környezeted dinamikus és hangulatos színekkel, használd az árnyalatok befolyásoló képességét!

Heat4all ICONIC tükör-fűtés

Tükör felületű, prémium kategóriás desing infra panel. Ideális fürdőszobákban vagy keskeny folyósokon. Elegáns megjelenésével minden teret nagyobbá tesz és garantáltan nem porosodik.

Rögzítés és bekötés kevesebb mint 1 óra alatt

Minden fűtőpanel hátoldalán találsz 2db fém gombot. Ezek egy-egy fémpapucsba csúsztatva rögzítik a fűtőpanelt a választott falfelületre. Neked tehát csupán annyi a dolgod, hogy a fém papucsok helyét bejelölöd a falon (vagy mennyezeten), majd a panel tömegének és a fal típusának megfelelő csavarral és tiplivel rögzíted azokat. Ezután a panelt egyszerűen ráakasztod az így előkészített papucsokra és meg is vagy! Nem bonyolultabb, mint egy képet felakasztani vagy egy polcot felfúrni.

Bekötés: az infrafűtésben az a nagyszerű, hogy egy hálózati csatlakozó aljzaton kívül az égegyadta világon semmire nincs szüksége a működéshez. Ha tehát rögzítetted a panelt a falon, akkor már csak annyi a dolgod, hogy bedugod a csatlakozót az aljzatba. Ennyire egyszerű!

Ha viszont vezérelni szeretnéd,akkor mindenképp szükséges hozzá termosztát!*

*(érdeklődj üzletünkben a részletekről és a termékkínálatról)