DESIGN INFRAPANEL
Stílus és innováció tökéletes találkozása

HEAT4ALL ICONIC DESIGN INFRAPANELEK

 A Heat4All infra panelek a világ egyik leghatékonyabb és legtakarékosabb fűtési megoldását kínálják. Az infravörös fűtés máshogy fűt, mint minden más, eddig ismert fűtés. A hagyományos (ún. konvekciós) fűtések a levegőt melegítik, arra bízzák a hő közvetítését, míg ezzel szemben az infravörös fűtés közvetlenül tudja átadni a hőt a helyiségben tartózkodóknak, a tárgyaknak és a határoló szerkezeteknek. 

Stílus és innováció tökéletes találkozása, 

ami garantáltan csodálatot vált ki a környezetéből. 

 Ez az, ami miatt a Heat4All exkluzív designfűtés kedvelt választás a luxus iránt rajongók körében.


Az infravörös fűtés kiküszöböli az egyenlőtlen hő eloszlásból adódó energiaveszteséget. Úgy melegít - kicsiben - mint ahogyan a Nap melegíti a Földünket. Az infra fűtő panel által kibocsájtott infravörös sugárzás közvetlenül melegíti a környezetében lévő tárgyakat és embereket. Hatását ezért a bekapcsolást követően már perceken belül érezhetjük. A felmelegedett mennyezet, padló és falak pedig aztán a térben egyenletesen elosztva adják le a megszerzett hőt, így sokkal kellemesebb hőérzetet biztosítanak a helyiségben. Ha az infra fűtést választod, már a kezdetektől egy egész sor járulékos költséget spórolhatsz meg.

Nem igényli semmilyen háttér-infrastruktúra kiépítését (víz/gázcsövezés, kazán, kémény, kondenzvíz elvezető, stb.), üzembe helyezése nincs szakági tervekhez és engedélyezéshez kötve. Később, a használat hosszú évei során sincs karbantartási, ellenőrzési igénye, mozgó- és elektronikus alkatrészek híján nem hibásodik meg.

Heat4all Infrapanelek:

Heat4all ICONIC Classic:

Az ICONIC Classic infra panel széria alapmodellje tökéletes választás a modern, minimál terek és sallangmentes megoldások kedvelőinek. Letisztult, egyszerű formavilág, fehér, enyhén strukturált felszín, elegáns megjelenés és igényes kialakítás.

Heat4all ICONIC képfűtés:

Heat4All ICONIC infravörös képfűtés prémium minőségű osztrák design infra panel, egyedi, fotónyomatos frontlappal.

Falikép, ami kellemes meleget áraszt.

A kifinomult igényekre hangolt fűtési megoldásaink
egyedi és különleges látványt nyújtanak bármely enteriőrben.

Heat4all ICONIC üvegkép-fűtés:

Prémium minőségű osztrák desing infra panel, fotónyomattal díszített magas fényű üveg felület. Legexkluzívabb prémium modellünket azoknak ajánljuk, akik számára a minőségen és egyediségen túl fontos az exkluzív, luxus megjelenés is.

Heat4all ICONIC dekorüveg-fűtés:

Extravagáns színezhető felületű prémium kategóriás desing infra panelek. Színezd ki környezeted dinamikus és hangulatos színekkel, használd az árnyalatok befolyásoló képességét!

Heat4all ICONIC tükör-fűtés:

Tükör felületű, prémium kategóriás desing infra panel. Ideális fürdőszobákban vagy keskeny folyósokon. Elegáns megjelenésével minden teret nagyobbá tesz és garantáltan nem porosodik.

Rögzítés és bekötés kevesebb mint 1 óra alatt

Minden fűtőpanel hátoldalán találsz 2db fém gombot. Ezek egy-egy fémpapucsba csúsztatva rögzítik a fűtőpanelt a választott falfelületre. Neked tehát csupán annyi a dolgod, hogy a fém papucsok helyét bejelölöd a falon (vagy mennyezeten), majd a panel tömegének és a fal típusának megfelelő csavarral és tiplivel rögzíted azokat. Ezután a panelt egyszerűen ráakasztod az így előkészített papucsokra és meg is vagy! Nem bonyolultabb, mint egy képet felakasztani vagy egy polcot felfúrni.

Bekötés: az infrafűtésben az a nagyszerű, hogy egy hálózati csatlakozó aljzaton kívül az égegyadta világon semmire nincs szüksége a működéshez. Ha tehát rögzítetted a panelt a falon, akkor már csak annyi a dolgod, hogy bedugod a csatlakozót az aljzatba. Ennyire egyszerű!

Ha viszont vezérelni szeretnéd,akkor mindenképp szükséges hozzá termosztát!

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!