Aktualitások

Figyelje weboldalunkat folyamatosan frissülő ajánlatainkért! 

Mi már készülünk a fűtési szezonra!

Folyamatosan érkező, raktárkészletről azonnal vihető norvég fűtőpanelekkel várjuk üzletünkbe minden kedves Vásárlónkat!

Vagy rendeld meg a www.HűtésFűt.hu webshoppunkról:

Új termék:

Új Panasonic ETHEREA  2021

Európában most először igazolták légkondicionáló készülék hatékonyságát a SARS-CoV-2 kórokozó ellen: a Panasonic Etherea CS-Z25VKEW típusú légkondicionáló megnyerte a csatát az új koronavírus ellen.

A vizsgálat elvégzéséhez a szakemberek egy Panasonic Etherea CS-Z25VKEW típusú légkondicionáló készüléket helyeztek egy tesztfülkébe. Ezt követően a nanoe™ X technológiát alkalmazó
légkondicionálótól közel 1 méteres távolságra egy SARS-CoV-2 vírust tartalmazó oldattal átitatott gézlapot helyeztek el. 24 órán át működtették a készüléket, kitéve ezzel a gézlapot a szabadalmaztatott technológia hatásainak. Érdekesség, hogy 24 óra elteltével a Panasonic Etherea légkondicionáló technológiája gyakorlatilag teljesen semlegesítette (99,7%-ban) a gézlapon található koronavírus oldatot.

A meglepően jó eredmény a nanoe™ X technológiának köszönhető, amelynek lényege, hogy összegyűjti a levegőből a
szabad szemmel nem látható nedvességet, amelynek felhasználásával "vízburokba burkolt hidroxilgyököket" állít elő a légkondicionáló működése közben. A hidroxilgyökök feladata, hogy gátolják a szennyező anyagok - például bizonyos baktériumok és vírusok - szaporodását, ugyanakkor fokozottan oxidatív hatásúak, ezért csupán rövid ideig fejtik ki hatásukat.

A nanoe™ X technológia, az apró vízrészecskékbe burkolt hidroxilgyökökkel jóval hosszabb ideig tudja kifejteni a "vírussemlegesítő" hatását. Emellett a hidroxilgyökök nagyobb távolságra képesek eljutni, ezért nemcsak a levegőben, hanem a különféle felületekre tapadó vírusokkal és baktériumokkal
szemben is hatásosak lehetnek.

(cikk alapja:https://www.businesswire.com/news/home/20210114005075/hu/

cikk:https://techworld.hu/2021/02/04/panasonic-etherea-cs-z25vkew-tipusu-legkondicionalo-koronavirus/ )

Új termékcsaláddal bővültünk!

Tegye komfortosabbá lakóhelyét a HEATCOM padlófűtéssel!

A gyártó:

A teljes mértékben dán tulajdonban lévő, 2002-ben alapított Heatcom Corporation A/S magánvállalat székhelye és gyárépülete a dániai Middelfartban található. Termékeinkkel egyaránt kiszolgáljuk a szakmai és kiskereskedelmi piacot, és nagy tapasztalattal működünk együtt mindkét piaci szegmenssel, beleértve a webáruházakat és az ipari szereplőket is. Közülük többen is a saját címkéjükkel ellátott termékeket részesítik előnyben.

Garancia:25 év!!!

Ha a Heatcom termékeivel szeretné megvalósítani elektromos padlófűtését, akkor ez akár házilag is kivitelezhető a telepítési útmutatóban szereplő előírások betartásával, de kérheti villanyszerelő szakember segítségét!

Az elektromos bekötést és a szükséges méréseket mindenképp bízza villanyszerelő szakemberre.

Nézze meg telepítési videónkat, lássa meg, hogy mennyire egyszerű folyamatról van szó.

Makel

Variálható kapcsolók világa........

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!

Mit szólna krém színű kapcsolók világához csipetnyi ezüst díszbetéttel.....vagy gyöngyház alapból indulva....ugye hogy izgalmas?

Esetleg tónusosabb lakásba sötétbarna színbe?

Vagy természethűen esztétikus tölgy- vagy dió gyökér színbe?

Választhat több alapszínből-és díszbetétből!

Magas minőségű termékek,elérhető áron!

Keressen minket bizalommal.

Webshop:

Ne maradj le akcióinkról!

Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!