Aktualitások

Figyelje weboldalunkat folyamatosan frissülő ajánlatainkért! 

ÚJ!

Fisher légtisztító készülékek

  • Légtisztítók komplex szűrőrendszerrel a Fishertől
  • UV-C lámpa vírusok és baktériumok ellen
  • Ionizátor baktériumok és por ellen
  • HEPA-H11 szűrő PM2.5 méretű részecskék kiszűrésére
  • Fotokatalitikus szűrő antibakteriális hatással
  • Aktív szénszűrő
  • Porszűrő
  • 3 év kiterjesztett garancia
  • 2020-ban harmadszor Superbrands elismerés a márkának.
  • Németh Lajos meteorológus a Fishert ajánlja!

A légtisztítás kapcsán gyakran ismételt kérdések

A légtisztítóban hogy működik az UV-sterilizálás?

Az UV-C hullámhossz-tartományú ultraibolya sugárzást széles körben alkalmazzák baktériumok és vírusok ellen. Például a műtőkben alkalmazott sterilizálók esetében is népszerű alkalmazása, ezért tartottuk mi is fontosnak, hogy a Fisher UV-Protect légtisztítókba kerüljön. A wikipedia pl. így ír erről: "Leggyakrabban felületi vagy folyadékok fertőtlenítésére és erőteljes sterilizálására alkalmazzák nagy hatékonysággal. Vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni, így hatását vélhetően minden életforma felé kifejti, amit mai ismereteinkkel élőlénynek tekintünk." Az UV-C lámpa kiegészíti a kompozit szűrőt.

A helyiségben tartózkodhatok, amíg működik a Fisher UV-Protect légtisztító készülék?

Igen. Az alkalmazott légszűrők és az UVC-lámpa a légtisztító készüléken átáramló levegőt kezelik. Az UV-C sugárzás nem ártalmas a készüléken kívül, így a helyiségben tartózkodó emberekre, állatokra, növényekre.

Mire jó a negatív ion generátor vagy ionizátor?

A negatív ionok jól működnek a baktériumok és por eltávolításában. A Fisher UV-Protect légtisztító berendezésekben létrehozott tízmillió db/cm³ negatív ion koncentrációval mintha "vitamint adnánk a levegőnek", támogatva az emberi szervezet védekezését.

Allergia ellen megoldást nyújt a légtisztító?

A légtisztítóban lévő komplex szűrőrendszer hatékonyan csökkenti a szálló pollen koncentrációt, így igen nagy segítség légúti allergiában szenvedőknek, akár asztmásoknak. A légtisztítás révén kevesebb irritációra, kellemesebb közérzetre számíthat az az allergiás, aki a légtisztító vásárlása mellett dönt.

Megvéd a koronavírustól a légtisztító?

Az UV-C lámpa, az ionizátor és a kompozit szűrős légtisztítás mindenképpen csökkenti a kockázatot, de nem helyettesíti az általános óvintézkedéseket, melyeket a koronavírus terjedésével javasolnak kormányzati szinten. A légtisztítók hatásosságának mértékét koronavírus ellen egyelőre nem támasztják alá mérési adatok, az viszont általánosságban elfogadott, hogy az UV-C lámpa vírus- és baktériumölő hatásával szemben szénalapú organizmusoknál rezisztencia nem képes kialakulni. Minden élőlény, így a vírusok és baktériumok is ide tartoznak.

Mi a teendő, ha a szűrőcsere kijelző aktívvá válik?

Mikor a kompozit szűrő cseréje aktuálissá válik, a készülék kijelzi Önnek. Az info@vill-tel.hu címen vagy itt a weboldalon lévő űrlapon is tudja jelezni igényét. A kompozit szűrő ára az UV-Protect 200 készülékhez 8 900 Ft, az UV-Protect 350 készülékhez 14 900 Ft.

Ózon generátort vagy légtisztítót vegyek?

Az ózon generátorok fertőtlenítő hatása az alkalmazás alatt érvényesül és amíg a készülékek dolgoznak, mi nem tartózkodhatunk a helyiségben. Ahogy az ózon generátort kikapcsoljuk, a kórokozó biztonságosan megtelepedhet, fertőzhet a következő ózonos fertőtlenítésig. Ezzel szemben a légtisztító készülékek folyamatosan tisztítják a levegőt, így csökkentve a fertőzés kockázatát a kórokozók kiszűrésével és ártalmatlanításával. Ezért azt javasoljuk, hogy ózon generátor helyett légtisztítót vegyen, ha Önnek fontos a folyamatos védelem. 

ÚJ TERMÉK:

Adax ECO

"Ha korszerű, de egyszerű megoldást szeretne!"

Az Adax Eco norvég elektromos fűtőpanel a letisztult megjelenés és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása. A tekerőgombos, digitális kijelző nélküli, elektronikus termosztát azok számára kiváló választás, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni. Nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha fontos a fűtőtest kinézete, hiszen az Adax Eco fűtőpanelnél is megmaradt a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás. 

A termék üzletünkben készleten van,megvásárolható!

Újdonság!

Klímaválasztékunk bővül!

Hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb,legmegbízhatóbb klímát!

Klímaválasztékunkat bővítjük:

Új termékek:

PANASONIC és TCL klímák széles választéka!

ADAX NEO

Válaszd a hozzád illőt...

A design díjas Adax Neo termékcsalád az egyedi megjelenés mellett kimagasló műszaki tartalommal bír. A beépített digitális vezérlő segítségével lehetőség nyílik a különféle hőfokok beállításaira napokra, vagy akár napszakokra lebontva. Ezt a panelcsaládot elsősorban szigetelt lakásokhoz, házakhoz ajánljuk, melyekben önálló fűtésként is alkalmazhatóak.

Gyári alapszínei: fehér, világos bézs, fekete, ezüst, piros.

Ezeken felül - megnyújtott szállítási idő mellett - elérhető még további 10színben.

14 alapszín felár nélkül!

És még további 184* a kompromisszum mentes dizájnért.

Tegye még színesebbé az otthonát Adax Neo fűtőpanelekkel!

*RAL Skála segítségével kiválaszthatja a megfelelő színt, és azt külön opcióként kérheti az egyedi fűtőpanel megrendeléséhez.

Figyelem!Az extra szín feláras,az árlistán megtalálja az ehhez szükséges információkat!

Makel

Variálható kapcsolók világa........

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!

Mit szólna krém színű kapcsolók világához csipetnyi ezüst díszbetéttel.....vagy gyöngyház alapból indulva....ugye hogy izgalmas?

Esetleg tónusosabb lakásba sötétbarna színbe?

Vagy természethűen esztétikus tölgy- vagy dió gyökér színbe?

Választhat több alapszínből-és díszbetétből!

Magas minőségű termékek,elérhető áron!

Keressen minket bizalommal.

Polar-Kisfaludy ajánlat

Akciós csomagokért,részletekért keressen minket bizalommal!

Az akciós csomagok 2020.09.01. és 2020.12.31. között érhetőek el kizárólag a Kisfaludy magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésére meghírdetett TFC-M-1.1.2-2020 jelű pályázat nyertesei részére.

Meghosszabbítva!!!

Ne maradj le akcióinkról

Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!