Egyéb rendszerelemek

SCHLETTER TARTÓSZERKEZETEK

A szolármodulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz. Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés. Németországban gyártott elemek.  

K2 tartószerkezetek

A K2 Systems egy, a napelemes rendszerekhez tartószerkezeteket gyártó és fejlesztő német vállalat, amelynek székhelye Renningenben, Németországban található. Az alumíniumból és nemesacélból készült termékek szerteágazó ügyféligényt képesek kielégíteni világszerte.

A K2 Systems számára a minőség életbevágó, és tudatában van annak, hogy a tartószerkezetek kulcsszerepet játszanak a napelemes rendszereknél. Mint ahogy a lánc erejét a leggyengébb láncszem határozza meg, hasonlóan a nem megfelelően kialakított tartószerkezet komoly károkat vagy még súlyosabb helyzetet idézhet elő. A K2 Systems által kifejlesztett megoldások kiváló minőségről és biztonságos kapcsolódásról ismertek. Az alkatrészek minőségét nemcsak saját gyári teszteljárásokkal, hanem három külső, a K2 Systems működésére vonatkozó hitelesítéssel rendelkező hatóság által elvégzett tesztekkel is ellenőrzik.

Würht tartószerkezet

2012-től bevezetésre kerül Magyarországon is a Németországban már nagy sikert aratott Würth Solar Rögzítési Rendszer.
A napenergia hasznosítása és a benne rejlő, feltörekvő piaci ágazat hamarosan nagy érdeklődésre számíthat a hazai piacon is. Kínálatunk ezen fotovoltaikus, azaz napenergiát elektromos árammá átalakító napelemek, professzionális rögzítési rendszerének forgalmazása és méretezése.