BVF kültéri megoldások

BVF-ALAPÍTVA 1990, MADE AND DEVELOPED IN KOREA

Kiváló minőségű termékek és rendszerek Dél-Koreából közel 3 évtized tapasztalatával. Cégünk és az elégedett felhasználók célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk.Célunk, hogy környezettudatos és egészséges fűtésrendszerek megalkotásával vigyen meleget otthonainkba,megoldást találjunk hó és fagymentesítési problémákra.

BIZTONSÁG TÉLEN A HÁZ KÖRÜL: Biztonság és értéknövelő beruházás. A BVF SX 28 Snow Defrost kültéri fűtőkábelek járdák, rámpák, gépkocsi felhajtók hó- és jégolvasztásra alkalmasak. Többszörös szigetelésüknek köszönhetően szélsőséges időjárási viszonyok között és állandóan nedves közegben sem károsodnak.

A fűtőkábelek kültéri alkalmazása közel 40 éves múltra tekint vissza. Eleinte kizárólag ipari környezetben, gépkocsi feljárók fűtésére használták, manapság azonban egyre gyakoribb a járdák, akadálymentesített feljárók és lépcsők fűtése családi házak, társasházak körül is. Kiépítése gyors és költséghatékony ha már a burkolás előtt tervezünk vele.

KÖNNYEDÉN FENNTARTHATÓ: A relatív nagy beépített teljesítmény ellenére a kültéri fűtések üzemeltetési költsége elenyésző. Ennek oka, hogy a burkolatokat nem fűtjük, mindössze fagyhatár fölé hozzuk a felületi hőmérsékletet. A BVF kültéri termosztátok ráadásul csak akkor kapcsolják be a rendszert ha a fagyveszély mellett nedvesség is jelen van.

KARBANTARTÁSMENTES: A BVF SX kültéri fűtőkábel nem igényel karbantartást sem garanciális felülvizsgálatokat. Kiválóan viselik a pontszerű terheléseket melyet egy nagyobb jármű okoz a burkolaton. Többszörös elektromos szigetelésüknek köszönhetően az üzemeltetés tartósan nedves környezetben is biztonságos. Várható élettartama minimálisan 40-50 év a BVF fűtőkábelekre jellemző kéteres kialakításnak köszönhetően.

TALAJSZENZOR: A hideg burkolat nem csúszik. A lefagyott burkolat azonban már igen. A kültéri burkolatfűtések legfontosabb eleme a beépített talajszenzor, mely egyszerre méri a burkolat hőmérsékletét és a nedvesség, hó vagy jég jelenlétét. A fűtési rendszer csak akkor kapcsol be ha a burkolat (nem a levegő) hőmérséklete megközelíti a 0°C-ot és mindemellett van mit leolvasztani.

10 ÉV GARANCIA: Egyedülálló minőség a hazai piacon. Gyárilag készre szerelt kültéri fűtőkábeleinkre 10 év gyártói és hivatalos magyar garanciát vállalunk. A garanciának nem feltétele a BVF szakemberei által történő beépítés. A megfelelő és szabványos mérések elvégzésével a fűtőkábeles rendszert általános villanyszerelő is üzembe helyezheti / átadhatja.

Árlista:

Frissítve:2021.09.17.

FŰTŐKÁBEL KÜLTÉREN

 BVF SX SERIES 

Nagyteljesítményű kültéri fűtőkábeleink extrém időjárási körülmények között is gyorsan olvasztják le a havat-jeget minden típusú burkolatról. Helyes méretezés mellett elegendő akár 5-10 perc is fagypont feletti hőmérséklet eléréséhez. A kültéri fűtőkábelekhez választható vezérlőkkel az üzemeltetési költség és a valós üzemidő minimális. Gyárilag előre szerelt méretek érhetőek el, melyeket a megfelelő fektetési távolsággal tudunk testreszabni az adott felhasználásra és burkolathoz. 

Árakat az oldal tetején és alján letölthető formátumban talál!

Csőfűtés-fagymentesítés:

Kültéri vízcsövek és ereszcsatornák fagymentesítése.
Használati melegvízcsövek temperálása és hőntartása.

A BVF SRHC 18/36 önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre. Normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók.

A BVF SRHC 7/45 önszabályozó fűtőkábelek követik a melegvíz csövet a hőtermelőtől egészen a csapig. Intelligens hőérzékelő kialakításának köszönhetően centiméterenként érzékeli és nem engedi kihűlni a már felmelegített vizet.

BVF SRHC 18/36W önszabályzó fűtőkábel

A BVF SRHC fűtőkábelek normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók. Alkalmas csövek, ereszcsatornák, csapok, tolókapuk és ajtók fagyvédelmére. A kiegészítő csatlakoztató szett (külön megvásárolható) használatával hálózati bekötésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és más eszközöket.

3 000 Ft/méter

A BVF SRHC 18/36 önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén bármekkora hosszban szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre.

Az ár 1m fűtőkábelre vonatkozik, rendelés leadásakor a kívánt méter számát szükséges megadni.

Fagymentesítés intelligens fűtőkábellel

MIÉRT INTELLIGENS? A grafit-polimer fűtőelem hőmérsékletétől függően változtatja saját ellenállását. A fűtőkábel teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján változik, így ha nincs fagyveszély, teljesítménye drasztikusan lecsökken, közelít a 0W/m értékhez.

A BVF SRHC 18/36 fagymentesítő fűtőkábel 0 és +3°C közé kalibrált működési tartományával nem engedi fagypont közelébe a csővezetéket és benne keringő folyadékot, de nem is melegíti fel. Ezáltal kisebb szakaszokon termosztátos vezérlés nélkül is gazdaságosan üzemeltethető. Teljesítményét 18-36 watt között változtatja a külső és a csőszakasz hőmérsékletének függvényében.


BVF SRHC 7/45W önszabályzó fűtőkábel

A BVF SRHC 7/45 fűtőkábel használatával gépészeti berendezések nélkül, azonnal biztosítható a meleg víz. Nincs szükség keringető szivattyú és visszatérő vezeték kiépítésére sem. Az esetek többségében a kábel termosztátos vezérlést sem igényel.

A kiegészítő csatlakoztató szett (külön megvásárolható) használatával hálózati bekötésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és eszközöket.

4 000 Ft/méter

A BVF SRHC 7/45 intelligens fűtőkábel kiválóan alkalmas a használati meleg vizet szállító csövek állandó hőmérsékleten tartására.

Az ár 1m fűtőkábelre vonatkozik, rendelés leadásakor a kívánt méter számát szükséges megadni.

Csőfűtés intelligens fűtőkábellel

MIÉRT INTELLIGENS? A grafit-polimer fűtőelem hőmérsékletétől függően változtatja saját ellenállását. A fűtőkábel teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján változik, így ha nincs fagyveszély, teljesítménye drasztikusan lecsökken, közelít a 0W/m értékhez.

BVF SRHC fűtőkábel csatlakozó szett

4 000 Ft/szett

A csatlakozó szett használatával a BVF SRHC kábelek hálózati bekötése biztonságos, gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és eszközöket.

A csomag tartalma:

 • Végzáró kupak
 • Szerelési segédanyagok

A csatlakozó szett használata a biztonságos bekötéshez szakaszonként ajánlott.

Kültéri termosztátok

ETR2

1550 Gépkocsi feljáró és ereszcsatorna fűtéséhez

Univerzális kültéri termosztát hó és jégmentesítéshez, ereszcsatornák fagymentesítésére. Attól, hogy hideg van még nincs minden esetben jég is. Csak akkor fűt ha szükséges. A fűtést csak akkor indítja el ha a fagyveszélyes hőmérséklet nedvességgel is párosul.

Kompatibilis:

 • ETOG-55 talajszenzorral gépkocsi feljárók, járdák és rámpák fűtéséhez.
 • ETOR-55 csapadékérzékelővel ereszcsatornák fűtéséhez.
 1. 0°C és +10°C beállítási tartomány
 2. 230V / 16A kapcsolási teljesítmény
 3. Hőmérséklet és csapadék szenzor együttes kezelése
 4. 86 x 52 x 59 mmETO2 2-ZÓNÁS

4550-GÉPKOCSI FELJÁRÓ ÉS ERESZCSATORNA FŰTÉSÉHEZ

2 zónás kültéri fűtésvezérlő hó és jégmentesítéshez illetve ereszcsatornák fagyvédelmére. Attól, hogy hideg van még nincs minden esetben jég is. Csak akkor fűt ha szükséges. A fűtést csak akkor indítja el ha a fagyveszélyes hőmérséklet nedvességgel is párosul. Digitális kijelzőjével egyszerű és gyors beállításokat tesz lehetővé.

Kompatibilis:

 • 1 vagy 2 db ETOG-55 talajszenzorral gépkocsi feljárók, járdák és rámpák fűtéséhez.
 • 1 vagy 2 db ETOR-55 csapadékérzékelővel ereszcsatornák fűtéséhez.
 1. 0°C és +10°C beállítási tartomány
 2. Digitális kijelző
 3. DIN sínre rögzíthető
 4. 230V / 2x16A kapcsolási teljesítmény
 5. Hőmérséklet és csapadék szenzor együttes kezelése
 6. 90 x 156 x 45 mm


ETOG-55

Talajérzékelő burkolatfűtéshez.
Hőmérséklet és nedvesség mérése

Kültéri burkolatfűtésekhez. ETR2 és ETO2 termosztátokhoz.

Kombinált érzékelő, gépkocsi feljáró és járda fűtésére. Beépítése kizárással történik, alkalmas minden típusú kültéri burkolathoz. A szenzor a burkolat síkjában helyezkedik el akár vízszintes akár ferde skíban. A szenzor gyárilag 10m-es bekötő vezetékkel szerelt, toldható szabható.

ETOR-55

Csapadék érzékelő szenzor ereszcsatornák fűtéséhez

Ereszcsatornák és vápák fűtéséhez. ETR2 és ETO2 termosztátokhoz.

Nedvesség és csapadék érzékelő. Beépítése egyszerű fektetés/rögzítéssel történik az erszcsatorna belső felén. A szenzor csak abban az esetben ad jelet a fűtés indítására ha jegesedésre veszélye áll fenn. A szenzor gyárilag 10m-es bekötő vezetékkel szerelt, toldható szabható.

ETR2 termosztát + ETOG55 talajszenzor 

Tökéletes megoldás egy zónás kültéri burkolatok hó és jégmentesítéséhez, rámpa és gépkocsi feljáró fűtéséhez. A kombinált érzékelő, fogadására alkalmas termosztát intelligensen kapcsolja a fűtési rendszert a burkolat hőmérséklete és a csapadék érzékelése alapján. 10m-es bekötő vezetékkel szerelve.

Árlista:

Frissítve:2021.09.17.

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!