E-autó töltőállomás

Az utóbbi években Magyarországon egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos autók. Cégünk az elektromos fűtési eszközök, napelem és klímák mellett elektromos autótöltők forgalmazásával is foglalkozik. 

A mindennapos használat mellett a töltése fontos szempont, ezért ma már az elektromos autó töltő kiépítése otthon elengedhetetlen lépés.

Termékkínálatunk a piaci igényeket figyelembe véve privát felhasználási autótöltési igényre megfelelő megoldást tud nyújtani. Természetesen a későbbiekben tervezzük ezt bővíteni.

AC gyorstöltők ABL

Az ABL által nyújtott termékek a fali töltőegységekkel és töltőoszlopokkal teljes körű termékkínálattal rendelkezik az e-mobilitás területén. Az ABL Sursum elektromos töltői Németországban készülnek, 2 év garanciával. A gyártó 1923 óta az elektromos csatlakozók, kapcsolók gyártói között a piac meghatározó résztvevője.

  • ABL eMH1
    A világ legkisebb fali töltőegysége. 22 kW-os maximális töltési teljesítményével minden jármű tölthető vele és kültéren és beltéren is tökéletesen működik.
  • ABL eMH3
    Elérhető egy csatlakozós, vagy két csatlakozós kivitelben, 44 kW-ig terjedő töltési teljesítménnyel. A két csatlakozós kivitelű töltők esetén egy terhelés-szabályozás modul gondoskodik az intelligens áramelosztásról.

AC gyorstöltők METRON

Kompakt. Esőálló. Biztonságos. Tartós acél ház.

NANO:

-új,kis-és költséghatékony otthoni és vállalati töltő állomás,amely alkalmas egy fázisú töltőkkel ellátott elektromos járművek töltésére, 6-16A és 6-32A verziókba. A NANO egy időjárásálló otthoni töltőállomás, akár dinamikus teljesítményszabályozással, Type 1 vagy Type2 aljzattal/kábellel.

STANDARD:

-A NANO nagyobbik testvére kényelmes töltési lehetőség 3 fázisú elektromos járművekhez,amelyek 3 fázison 6-32A állítható teljesítményt biztosítanak. Minden töltőállomásunk elérhető Type1 és Type2 aljzattal/kábellel, opcióban dinamikus teljesítményszabályozással, valamint egyéb kiegészítőkkel is.

DOUBLE:

-Ez a kompakt töltőállomás lehetővé teszi, hogy két autót töltsön akár egy eszközről, autónként 22kW-os teljesítményig. Ez egy tökéletes megoldás privát és félig nyilvános helyszíneken, ahol adott esetben a rendelkezésre álló adott teljesítmény fügvényében kell a két autó töltését szabályozni.

Töltőkábelek,hordozható töltők

METRON

Töltő kábelek:

-Prémium minőségű töltőkábelünk tökéletesen illeszkedik a járműhöz. Hosszú élettartamra kifejlesztett termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk. Az ügyfél igényei szerint bármilyen  hosszúságban elérhető, valamint minden elektromos járműhöz és plug-in hibridhez megfelelő.

Hordozható töltők:

-Állítsa össze saját hordozható töltőjét, amely bármilyen háztartási vagy ipari csatlakozóval használható  otthon, vagy útközben. 50%-kal könnyebb és 30%-kal gyorsabb, mint egy átlagos töltő. Ne várjon autójának töltésére annyit, így gyorsabban elérheti úticélját.

Árainkat 360Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!