Klímák

Hűtés és fűtés egyetlen rendszerrel!

Maximális komfort télen és nyáron

A mai világban, a tikkasztó nyári és kora őszi hónapokban, a felhevült helységekben való munkavégzés, alvás vagy akár csak a puszta tartózkodás is kimerítő. Ezekben az időszakokban valóságos felüdülés az olyan üzletekben, áruházakban való tartózkodás, ahol aktív klimatizálás folyik. De miért ne lehetne az Ön otthona is egy ilyen hely?

Sokak tévhitével ellentétben, a mai klímáknak már szinte alapvető funkciójuk a fűtés. Ennek köszönhetően egy lakás/ház fűtés- és hűtéstechnikája egyetlen rendszerrel megoldható!

Válasszon, válogatott klíma-ajánlataink közül, és vigye haza otthonába a komfortot, megkönnyítve evvel családja és saját életét mind a kánikulák, mind pedig a téli fagyok idején.

Forgalmazott márkáink:

Személyre szabott klíma árajánlat:

Lehetőség van adatbekérő űrlapunk letöltésére, amit ha kitöltve elküld nekünk az info@vill-tel.hu email címre, ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat.

A tisztább jövő és változatos energia választható szabadsága 

Teljes körűen vállaljuk általunk forgalmazott klímák beszerzését, előcsövezését, telepítését, beüzemelését, tisztítását!

Vác és környékén ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ahol szerelő kollégáink hasznos tanácsokkal tudnak segíteni az Ön számra leginkább megfelelő klíma kiválasztáshoz.

Budapest és Pest környéki telepítés esetében egyeztetés miatt keressen minket a +36-30-713-6665-ös telefonszámon.

Ha Ön nálunk veszi meg klímáját, kollégáink a helyszínre szállítják a vásárlást követően a leegyeztettem telepítési időpontban.(Ha általunk telepíti).

Személyre szabott árajánlat elkészítéséhez ennek az oldalnak az alján talál egy feltöltött adatbekérőt, amit ha visszaküld kitöltve az info@vill-tel.hu oldalra ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott klíma árajánlatunkat.

Klíma telepítés ára település, készülék mérete/ darabszám, illetve az ingatlan jellemzői szerint változó, ezért kérjük keressenek minket helyszíni felmérés időponttal kapcsolatban vagy kérdés esetén a következő telefonszámon: +36-30-713-6665 vagy az info@vill-tel.hu email címen.


Referenciák/Saját képek a telepítésekről:

Árainkat 400Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!