Klímák
Hűtés és fűtés egyetlen rendszerrel!

Maximális komfort télen és nyáron

A mai világban, a tikkasztó nyári és kora őszi hónapokban, a felhevült helységekben való munkavégzés, alvás vagy akár csak a puszta tartózkodás is kimerítő. Ezekben az időszakokban valóságos felüdülés az olyan üzletekben, áruházakban való tartózkodás, ahol aktív klimatizálás folyik. De miért ne lehetne az Ön otthona is egy ilyen hely?

Sokak tévhitével ellentétben, a mai klímáknak már szinte alapvető funkciójuk a fűtés. Ennek köszönhetően egy lakás/ház fűtés- és hűtéstechnikája egyetlen rendszerrel megoldható!

Válasszon, válogatott klíma-ajánlataink közül, és vigye haza otthonába a komfortot, megkönnyítve evvel családja és saját életét mind a kánikulák, mind pedig a téli fagyok idején.

FUJITSU
FUJITSU
FISHER
FISHER
HD
HD

Fisher - Art

Klímák művészi kivitelben

3színben kapható:

B:Black ; G:Gold ; S:Silver

2019-es új modellek már R32-es hűtőközeggel kaphatóak!

-"FOLLOW ME" FUNKCIÓ, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet. 

-TEMPERÁLÁSI FUNKCIÓ a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos. 

-ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓ: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció. 

-ALACSONY ZAJSZINTŰ ÜZEMMÓD 

-A Fisher ART klímaberendezésekkel BÁRHONNAN KOMMUNIKÁLHAT telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában. (*opció)

-AUTOMATIKUSAN NYÍLÓ ELŐLAP 

-A 3D INVERTERES TELJESÍTMÉNYSZABÁLYOZÁS olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

-A PLAZMASZŰRŐ egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

-Növelt hatékonyságú PORSZŰRŐ

-AUTOMATIKUS ÉJSZAKAI KOMFORT üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, a csendes, pihentető alvásért. 

-A HIDEG KATALITIKUS SZAGTALANÍTÓ FINOMSZŰRŐ egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).

-MELEGINDÍTÁS: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

-NÉGYIRÁNYÚ AUTOMATIKUS LÉGTERELÉS (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

-IDŐZÍTÉS

-ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD

-PÁRÁTLANÍTÓ ÜZEMMÓD

-TURBO ÜZEMMÓD

-AUTOMATIKUS TÉLI-NYÁRI ÁTVÁLTÁS

-AUTOMATIKUS ÚJRAINDULÁS áramkimaradás után


Fisher Comfort Plus

Elegáns, letisztult megjelenés, árkategóriáját meghazudtoló modern funkciók, gazdaságos, költségkímélő és csendes működés 

-4 különböző teljesítmény (2,7 kW; 3,5 kW; 5,2 kW; 7 kW), hogy a helyiség méretének, adottságainak megfelelő készüléket lehessen kiválasztani.

-Új, környezetkímélő R32-es hűtőközeg.

-Széles működési hőmérséklet-tartomány

-A készülék az energiahatékonysági tényezőinek köszönhetően teljesíti a kedvezményes H-tarifa feltételeit, így ezt kihasználva jelentős megtakarítás érhető el vele.

-Turbó funkció segítségével a készülék képes akár percek alatt lehűteni a szobát.

-A számos kényelmi funkció, mint például a csendes működés, kikapcsolható kijelzőfény, éjszakai üzemmód vagy a 24 órás időzítés mind azt szolgálják, hogy szinte észrevétlenül tegye a dolgát.

-A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan, hanem oldalirányba is képes mozgatni a levegőt, így biztosítva az egyenletes légelosztást és kiegyensúlyozott fűtést és hűtést.

-A "Follow me" funkció lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített hőmérsékletérzékelő segítségével pontosan a felhasználó lakáson belüli tartózkodási helyén tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

-Az alapból beépített WIFI segítségével kényelmesen vezérelhető a készülék okostelefonról akár az interneten vagy a lakás WIFI hálózatán keresztül.

-A BLUE FIN bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtapadását. 

-Cold Plasma iongenerátor: az egyik leghatékonyabb vírus és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába 

-Gyerekzár: A gyerekzárnak köszönhetően biztosan nem kerül "illetéktelen" kezekbe a készülék. 

Fisher Summer 2019(új modell)

Élvezze Ön is a nyarat klímájával 

Tökéletes megoldás lakása hűtésére, de fűtésszezon indulása előtt érkező hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhatja.

Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről.

Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot.

-A Fisher Summer klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.(Wi-fi)

-A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

-"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését

-Automatikus légterelés (Swing fel/le) az egyenletes légeloszlásért.

-"Follow me" funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

-Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

-Időzítés

-Éjszakai üzemmód

-Párátlanító üzemmód

-Melegindítás - fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

-TURBO üzemmód

-Automatikus téli-nyári átváltás

-Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Fisher Nordic

Fűtésre is optimalizálva

-WIFI előkészítés: Ha a készülék WIFI-s előkészítéssel rendelkezik, az azt jelenti, hogy Ön kérheti a WIFI eszközt már a vásárlásnál, vagy a jövőben bármikor, amikor úgy érzi, hogy most már szüksége van rá. Miért is jó a WIFI? A telefonjára letölthető applikációnk segítségével, Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén. 

-A "Follow me" funkció, vagyis a kihelyezett hőérzékelés lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített érzékelő segítségével pontosan az Ön tartózkodási helyén tudja tartani a kívánt hőmérsékletet, így igazodva az Ön igényeihez. 

-A készülék teljesíti a kedvezményes áramtarifa (H és GEO TARIFA) feltételeit, így a fűtésszezonban akár 40%-os megtakarítást is elérhet vele. Az A++ fűtési és az A+++ hűtési energiaosztály közösen dolgoznak meg a legjobb ár-érték arányért és az alacsony rezsiköltségért.

- 1W standby: A klímát nyugodtan készenléti állapotban hagyhatja, hiszen ilyenkor sem fogyaszt 1 wattnál több energiát. 

-A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légelosztást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.

-Van, hogy az enyhülés nem várhat, ilyenkor jön jól a TURBÓ funkció! Segítségével a készülék képes akár percek alatt lehűteni a szobát vagy éppen az egész lakást. 

-Növelt hatékonyságú porszűrő. 

-Alacsony zajszintű üzemmód: A beltéri egység működését elég, ha a bőrén tapasztalja, hallani nem szükséges.

Fisher Mobil Klíma

Hűt, fűt, párátlanít

Műszaki adatok:

 • Hűtőteljesítmény (kW): 2.6
 • Fűtőteljesítmény (kW): 2.6
 • Hűtőközeg típusa: R410A
 • Hűtés: A
 • Fűtés: A++
 • EER: 2.6
 • COP: 3.1
 • Hálózati áram (V/f/Hz): 220-240V 50Hz
 • Javasolt biztosíték (A): C 16
 • Tömeg (beltéri/kültéri): 28 kg
 • Külső hőm. Hűtés (°C): 17 ~ 35
 • Külső hőm. Fűtés (°C): 7 ~ 25
 • Belső hőm. Hűtés (°C): 17 ~ 30
 • Belső hőm. Fűtés (°C): 15 ~ 25
 • Kültéri hangnyomásszint dB(A): 52
 • Kültéri hangteljesítményszint dB(A): 65
 • Kültéri (Szél.xMag.xMély.): 300x760x550 mm
 • Kivezető cső átmérője: 150 mm
 • Beltéri légszállítás (max.) (m3/h): 360
 • Vízleválasztás párátlanításkor (l/nap): 50

Végre! Megérkezett. Nem kell hozzá tanúsítvány, nem kell várnia a klímaszerelőre, és mégis csendben alhat! Ha fontos Önnek, hogy a mobil klímája könnyen beüzemelhető, csendes, és egészségesebb is legyen, válassza új mobil klímáinkat. A hagyományos mobil klíma zajos, és az adott helyiség levegőjét hűti. Új generációs Fisher FPR sorozatú mobilklímáink viszont az erkélyre, vagy teraszra helyezhetőek, így a klimatizált helyiségben nem lesz zaj, és mindig friss, szűrt levegőhöz juthat. Arról nem is beszélve, hogy ezekkel a mobilklímákkal, fűteni is lehet!  

Tulajdonságok:

 • 3 féle funkció: Hűtés, fűtés, párátlanítás
 • Kültéren is elhelyezhető, így csendes működés érhető el
 • Beltéri kezelőegység (Komfort vezérlő-befúvó készlet)
 • Infra távirányító LCD kijelzővel
 • Üzemmódbeállító gombok a berendezésen is
 • Mosható porszűrő
 • Aktívszenes szagtalanító szűrő
 • A praktikus gördítő kerekeknek köszönhetően könnyen átteheltő másik helyiségbe
 • Éjszakai üzemmód
 • Időzítő funkció
 • Automatikus leolvasztás
 • Víztartály nélküli berendezés
 • Hűtési üzemben nincs szükség a kondenzvíz elvezetésére
 • Digitális kijelzés és hibakijelzés
 • Automata védelmi funkciók
 • 3 perces kompresszor indítás-késleltetési védelem
 • 3+1 ventilátorfokozat (alacsony / közepes / magas és auto)


Természetesen Fisher klíma termékek közül rendelhető még kazettás split klíma, légcsatornázható split klíma, parapet/mennyezeti split klíma, padlóra állítható split klíma és párátlanítók.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Fujitsu NoriaX

Kettős befúvással

-Mozgásérzékelő

A beltéri egységbe épített mozgásérzékelő érzékeli az emberek jelenlétét a szobában és ennek alapján eldönti, hogy bekapcsolja-e az energiatakarékos módot.
-Automatikus hűtés-fűtés váltás
A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát,és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

-Automatikus újraindítás
Áramkimaradás után a készülék automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.
-Kétoldali kiegészítő ventilátor
A dupla légvetőknek köszönhetően a berendezés különböző sebességű és hőmérsékletű kevert levegőt biztosít és kellemes komfortérzetet ad a helyiségben.

-Éjszakai üzemmód
Az éjszakai kisebb hűtési igényhez igazodva a készülék hűtéskor automatikusan megnöveli (fűtéskor csökkenti) a beállított szobahőmérsékletet , ezáltal jelentős energia-megtakarítás érhető el
.

-Automatikus öntisztító funkció
A szűrő naponta automatikusan megtisztítja önmagát a beépített kis kefék segítségével. A szennyeződések a tartályba kerülnek, így a szűrők nem dugulnak el. Ezáltal mindig friss és tiszta levegő áramlik a helyiségbe.

-Plazmaszűrő
A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektrosztatikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a polleneket , baktériumokat, parányi porszemcséket és kellemetlen szagokat.

-Kétoldali kiegészítő ventilátoregység

-Mozgásérzékelő

-Gazdaságos Üzemmód

-Temperálási funkció

-Automatikus hűtés-fűtés átváltás

-Automatikus ventilátor sebesség
-Automatikus újraindítás
-24 órás Időzítő funkció

-Wifi vezérlés

Fujitsu ECO sorozat-KP

Könnyen kezelhető,megbízható.

-Gazdaságos üzemmód Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést. 

-Powerful üzemmód :lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

- Automatikus hűtés-fűtés átváltás:a berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

-Automatikus ventilátor sebesség:a vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

-Automatikus újraindítás:áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás. 

-Éjszakai üzemmód: a készülék fokozatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol.

- 24 órás programozható időzítés: a valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négyféle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével. 

-Automata légterelés (le és fel) : a lamellák fel-le irányba automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légeloszlást. 

-Szűrőtisztítási igény kijelzése: szűrőtisztítási periódus jelzőfény. 

-Levehető, könnyen tisztítható előlap

Fujitsu  Standard  LM

Stílusos kialakítás, megbízható és energiatakarékos működés 

Kinek ajánljuk az LMCE sorozatot?

- Tiszta baktériummentes levegőre vágyik.

- Egészséges környezetet szeretne.

- Olyan helyen él, ahol a zaj és levegőszennyezés miatt nem mindig tud szellőztetni.

- Megoldást keres használaton kívüli ingatlanja fagyvédelmére.

7 érv, amiért érdemes a Fujitsu LMCE sorozatot választania:

Tiszta, friss és baktériummentes levegő.

Energia hatékony - alacsony villanyszámla. Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást érhet el.

Minimális működési zaj - így biztosítja a nyugodt pihenést az Ön számára.

-Környezet tudatos választás - A++ energiaosztályú.

-Széles működési tartomány:
- Hűtés -10 és 43°C közötti külső hőmérséklet esetén.
- Fűtés -15 és 24°C közötti külső hőmérséklet esetén.

- Automata légterelés le és fel.

-Temperálási funkció - Fagyvédelmet biztosít használaton kívüli lakásokban.

-Powerful üzemmód - Nagyon gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet.

- Automatikus újraindulás. (Áramszünet esetén)
- Mosható és levehető előlap.
- Egyszerű és olcsó karbantartás.

-Letisztult forma - kis helyigény, bárhova felszerelhető.

Fujitsu  DESING sorozat LU,LT

Azoknak, akik nem ismernek kompromisszumot. 

Fujitsu LUCA: Fehér fényes

Fujitsu LTCA: Ezüstös fényes

A DESIGN sorozat a Fujitsu klíma csúcsmodellje, az alábbi jellemzőkkel:

 • letisztult formastílusos megjelenés
 • energiahatékony működés
 • kényelmi funkciók egy gombnyomással
 • többszörös védelem a baktériumok ellenegészséges, tiszta levegő

-Mozgásérzékelő (Save&Stop)
A beltéri egységbe épített mozgásérzékelő észreveszi, ha nem tartózkodnak a helyiségben és lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe a berendezés ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.

-Gazdaságos üzemmód
Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

-Hőmérséklet beállítási tartomány
A helyiségben tartózkodók által beállítható minimum és maximum hőmérsékletérték korlátozása. Energiát takaríthat meg az alapvető komfortérzet biztosítása mellett.

-Erőteljes fűtés
A különleges, fűtésre optimalizált funkcióval Önnek a leghidegebb téli napokon sincs mitől tartania. A berendezéssel akár -20 °C külső hőmérséklet esetén is fűthet, -7 °C-ig a teljesítmény nem csökken a névleges alá.

-Powerful üzemmód
Használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

-Temperálási funkció:A temperálási funkció fagyvédelmet biztosít a használaton kívüli lakásokban, helyiségbekben. Ha a levegő hőfoka 10 °C alá süllyed, a készülék automatikusan bekapcsol és fenntartja a 10 °C-os hőmérsékletet.

-Csendes üzemmód (kültéri)
-Csendes üzemmód a kültéri egységen is.

-Automatikus hűtés-fűtés átváltás
A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

-Automata légterelés (le és fel)
A lamellák fel-le irányba automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légeloszlást.

-Automatikus ventilátor sebesség
A vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.

-Automatikus újraindítás
Áramkiamaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.

-Éjszakai üzemmód
A berendezés fokozatosan változtatja a helyiség hőmérsékletét a kellemes alvás érdekében.

-24 órás időzítés
A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négyféle beállítással:BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.

-Heti programozhatóság
A hét minden napjára egyedi programozási lehetőséget biztosít: napi 4 ki-és bekapcsolási lehetőség, hetente 28 különböző időpont.

-Szűrőtisztítási igény kijelzése

-Ionos szűrő
Ez a szűrő ultra-finom-kerámia-szemcsés-bevonatú és kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat.

-Alma-katekin szűrő
A szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat.

HD Maximus 

Klasszikus forma és megbízhatóság

Kinek ajánljuk a HD Maximust?

 • aki a klasszikus formát kedveli,
 • fontos számára a kedvező ár és a kiváló ár-érték arány,
 • olyan klímát keres, amely nyáron hűt és télen fűt (a HD Maximus klímák -15 °C-os külső hőmérsékletig használhatóak fűtésre)
 • olyan klímát keres, amely az extra funkcióknak köszönhetően maximális kényelmet biztosít.

Amiért érdemes a HD Maximus sorozatot választani:

 • "Biofilter" finomszűrő: kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, ártalmatlanítja a baktériumokat és gombákat.
 • "Hideg-katalitikus" szagtalanító finomszűrő: kiszűri a levegőből a szagokat, dohányfüstöt, nagy hatékonysággal távolítja el a baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat, valamint gátolja azok elszaporodását, terjedését.
 • "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő: a berendezés hőcserélőjét olyan bevonattal látják el, amely gátolja a gombák és baktériumok megtelepedését.
 • Időzítő funkció: melynek segítségével előre beállíthatja a klíma ki-, vagy bekapcsolási idejét, ezáltal megakadályozza a felesleges működést.
 • A DC inverteres teljesítményszabályozás magas hatékonyságot tesz lehetővé, így akár évi 40-50%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest.
 • Éjszakai üzemmód
 • Melegindítás: fűtő üzemmódban csak akkor kezdi el befújni a készülék a levegőt, ha az már felmelegedett.
 • A turbó üzemmód bekapcsolásával a lehető legrövidebb idő alatt éri el a beállított hőmérsékletet, majd magától visszaáll normál üzemmódra.
 • Automatikus újraindulás: egy esetleges áramkimaradás után, a berendezés automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

HD Design

Modern, merészebb stílus

Kinek ajánljuk a HD Design klímát?

 • akinek fontos a kedvező ár és a kiváló ár-érték arány,
 • aki olyan klímát keres, amely nyáron hűt és télen fűt (a HD Design klímák -15 °C-os külső hőmérsékletig használhatóak fűtésre)
 • illetve olyan klímát keres, amely az extra funkcióknak köszönhetően maximális kényelmet biztosít.

Miért érdemes a HD Design sorozatot választani?

 • Az ionizátor által kibocsátott negatív ionok elpusztítják a levegőben lévő baktériumokat, csökkentik a levegő portartalmát és megszüntetik a szagokat, ezáltal tiszta, egészséges levegőt biztosítanak otthonában.
 • "Hideg-katalitikus" szagtalanító finomszűrő: egy speciális antibakteriális hatású szűrő, amely kiszűri a levegőből a szagokat, dohányfüstöt, nagy hatékonysággal távolítja el a baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat, valamint gátolja azok elszaporodását, terjedését.
 • "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő: a berendezés hőcserélőjét olyan bevonattal látják el, amely gátolja a gombák és baktériumok megtelepedését.
 • Időzítő funkció: melynek segítségével előre beállíthatja a klíma ki-, vagy bekapcsolási idejét, ezáltal megakadályozza a felesleges működést.
 • A DC inverteres teljesítményszabályozás magas hatékonyságot tesz lehetővé, így akár évi 40-50%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest.
 • Éjszakai üzemmód
 • "Follow me" funkció: vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
 • A négyirányú automatikus légterelés biztosítja a megfelelő légeloszlást.

A turbó üzemmód bekapcsolásával a lehető legrövidebb idő alatt éri el a beállított hőmérsékletet, majd magától visszaáll normál üzemmódra.