Napelemes áramtermelés

Megújuló energia - értünk!

Környezettudatosság és Takarékosság

Az aktív környezetvédelem a napelemekkel kezdődik hiszen a nap a jövő legfontosabb és legtisztább energiaszállítója. Mindemellett a napelemes rendszer kiépítése lehetőséget nyújt a folyamatosan növekvő energiaáraktól való függetlenedésre. Ugyanis ma már nem csak akkor élvezhetjük a napelemes rendszerünk előnyeit amikor süt a nap, hanem a kevésbé napos időszakokban is. Ezt a különböző energiatárolók (pufferek), illetve (AC-DC inverter segítségével) a villamos energia szolgáltató hálózatára történő csatlakozás teszi lehetővé. Magyarországon általánosságban elmondható, hogy a háztetőre szerelt, 15-20 négyzetméternyi, 2-3 kWh összteljesítményű rendszerrel már biztonságosan megoldható egy átlagos családi ház áramellátása. 

Egy létesített rendszer akár a későbbiekben is bővíthető. A beruházás  már a kiépítést követő néhány éven belül megtérül. 

Tegye meg nálunk az első lépést az energiatudatos jövő felé és válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő napelemet.

Ajánlatért és szaktanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal akár e-mail-en keresztül vagy látogasson el Vácra, az üzlethelységünkbe!

Lehetőség van adatbekérő űrlapunk letöltésére, amit ha kitöltve elküld nekünk az info@vill-tel.hu email címre, ingyen elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat.

Referenciák/Saját telepítésekről képek: