Nordart Infrapanelek
Válaszd a hozzád illőt...

Fa-,Fehér fa-,Alumínium keretes vagy akár keret nélküli változatban

Árlista:

Frissítve:2020.09.16.

Nordart Infrapanelek

Sokan keresnek olyan fűtési megoldásokat - általában kis alapterületű lakások esetében - amelyek nem foglalnak nagy helyet. Amennyiben nincs elég hely a falon, vagy nem szeretné elvenni a falfelületet a fűtőtest számára, érdemes infrapanelekben gondolkodnia.

Kedvező ár, és üzemeltetési költség jellemzi a legújabb generációs infrapaneleket, melyek fa és alumínium-keretes, vagy akár keret nélküli kivitelben kaphatók.

Az infrapanelek felszerelése többnyire a mennyezetre történik. A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a sugárzó elem a nap sugarainak hullámhosszán működik és "elárasztja" a fűtendő teret infrasugárzással.

Ezáltal elsősorban nem a levegőt, hanem a térben lévő tárgyakat melegíti fel, míg a levegőt csak közvetett módon (a tárgyak által).
Mivel a nap is ezt teszi a földdel, a fűtés egy természetes, az emberi szervezet számára kedvezőmódon történik.

Régen sokan szkeptikusak voltak az infrapanelek megbízhatósága és a sugárzó fűtéssel szemben, azonban mára ezek a kételyek megszűntek, ugyanis számtalan méréssel és az évek hosszú tapasztalatával bizonyították, hogy az infrafűtés az emberi szervezet számára inkább jótékony, mintsem káros hatású.

Figyelem! Az infrafűtés megfelelő működéshez szükséges termosztátot beszerelni. 

Q-3 Digitális termosztát

Digitális termosztát, egyben hőmérő.

Nem programozható, de digitális kijelzője az egyszerű,hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé. Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a kapcsolási pontosság és a szobahőmérséklet kijelzése.
A takarék (holdacska jel) és a komfort (napocska jel) helyzetéhez is be tud állítani egy-egy hőfokot 5 és 35°C között, 0,5°C-os lépésekben!

Leírás:

-0V-230 V kapcsolható feszültség

-0,2 C° kapcsolási érzékenység!!!
- Kapcsolható feszültség:24 V AC/DC....250 V AC,50 Hz,
- Terhelhetőség: 8 A Max.: 1760W kapcsolható feszültség!

- Elem feszültség 2x 1,5 V AA (csak alkáli elemmel használható) tölthető ceruza akkumulátorral nem működik mert annak a kimeneti feszültsége 1,2V !!!
- Elem nem tartozék!!!

- Beállítható hőmérsékleti tartomány 5-30°C
-nagy méretű kijelző
-nagy méretű gombok

Ára: 6500 Ft.

Q-7 Digitális szobatermosztát

A szobatermosztát beltéri fűtés szabályozására alkalmas. Csatlakoztatása rendkívül egyszerűen megoldható bármilyen kétvezetékes termosztát csatlakozási ponttal felszerelt fűtőegységek esetén, legyen az 24V-os, vagy 230V-os vezérlőáramkörrel ellátva.

A készülék egyénileg programozható, a digitális kijelzőnek köszönhetően pontosabb hőmérséklet mérést és beállítást tudunk végrehajtani mint a hagyományos termosztátoknál.

Akár a hét minden napjára lehetséges különböző beállítás használata, azon belül is naponta 6 szabadon megválasztható kapcsolási időpont áll a rendelkezésünkre, (10 perces lépésekben állítható) esetlegesen más-más hőfok megválasztásával.

Leírás:

-Tárolási hőmérséklet -10°C ... +60°C
-Hõmérséklet mérési pontosság ±0,5°C
-Kapcsolható feszültség 0V-230V
-Kijelző háttér megvilágítás kék
-Napi programhely 6db
-Kalibrálható hőmérő igen
-Kapcsolási érzékenység szabályozható ( 0,2°C)
-Bekötés két vezetékes
-Terhelhetőség 5A (2A induktív terhelés)
-Elem feszültség 2x 1,5V AA (nem tartozék)
-Méret 130x80x29mm

Ára: 9500.-Ft

A termékek nincsenek raktáron-RENDELHETŐK!

Árainkat 350Ft/Euro árfolyamig tartjuk! A honlapon található árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát a Vill-Tel Bt. külön értesítés nélkül fenntartja!